Ilmoitus on sulkeutunut

VAMASA

OnePlus, Samsung, Huawei + muut merkit: Suojakuoret, panssarilasi , suojakalvo + muut varusteet. Myös hihamerkit, tietotekniikkaa ym.

huutolinkki.wordpress.com
www.facebook.com/vamasaa

TOMITUS: Nopea postitus maksun jälkeen tai nouto Vantaalta.
Ks. kohteiden alaosista lisää.

Kuvaus

Universaali hyvällä imukuppikiinnityksellä toimiva puhelimien autoteline kiinnitettäväksi esim. tuulilasiin tai muuhun sileään pintaan. "Hauen leuka" -malli.

Tosi kätevä kun puhelinta ei tarvitse ottaa välttämättä pois mahdollisesta suojakotelostakaan kun leuat aukeavat isosti. Esim itselläni on Samsung Galaxy S4 lompakko-mallisessa kotelossa ja mahtuu hyvin leukojen väliin ilman, että joudun repimään luuria pois kotelosta.

 

Huuto-, toimitus- ja maksuehdot:

  • Toimitus postitse postipakettina tai noutona Vantaalta tavallisesti viimeistään seuraavana arkipäivänä maksusi näkymisestä. Hintaan lisätään toimituskulut(ks. alla). Kun teet muitakin huutoja, kuluja yhdistellään mahdollisuuksien mukaan!
     
  • Huutohinta tulee suorittaa etukäteen tililleni(S-Pankki, OP tai Nordea) ja kun suoritus näkyy, toimitan tuotteen postiin.
  • Postiennakko on myös mahdollinen: Sinun tulee tulee maksaa kaikkien toimistuskulujen osuus ennakkoon tililleni varmistaakseni tuotteen noudon.

En voi vastata mahdollisista postin viiveistä enkä postissa kadonneista / rikkoutuneista tavaroista. Kaikki myymäni tuotteet ovat kuitenkin aina löytäneet huutajille.

Toivon yhteydenottoa / vastausta yhteydenottooni neljän päivän sisällä huudon päättymisestä. Mikäli sinusta ei kuulu mitään, katson huudon rauenneeksi 4 vrk:n kuluttua huudon päättymisestä ja pidätän oikeuden itselleni asettaa tuote uudelleen myyntiin sekä antaa negatiivinen palaute(jo senkin vuoksi, että antamalla negatiivisen, minun ei tarvitse maksaa Huuto.netille provisiota huudosta, joka ei johtanut mihinkään).

Huudon päätyttyä meklarilta tulee viesti huudon voittamisesta sekä maksuohjeet.

Oikein miellyttäviä huutoja Huuto.netissä minun sekä muiden myyjien kohteiden parissa!

 

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
6,90 €
Ilmoitus on sulkeutunut 26.1.2017 21:35
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset