Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Arn Magnusson syntyy Arnäsin tilalla Länsi-Götanmaalla vuonna 1150 aikaan, jolloin kuninkuus ratkottiin miekoin ja kirkko piti kansaa kovassa kurissa. Arn kasvatetaan luostarissa, missä hänestä kehittyy harvinaisen oppinut nuori mies ja lahjakas soturi. Arn löytää elämänsä rakkauden, Cecilian, mutta heidän rakkauttaan käytetään kohtalokkaasti aseena valtataistelussa kirkon ja kuninkaan välillä.

Cecilia suljetaan luostariin ja Arn lähetetään temppeliritarina Pyhälle Maalle, missä sota kristittyjen ja muslimien välillä käy kiivaana. He molemmat kamppailevat pysyäkseen hengissä ja joutuvat kohtaamaan pahuutta sekä kestämään fyysistä kärsimystä. Tuskainen erillään olo saa heidät epäilemään jumalaa ja jumalan hyvyyttä, mutta luottamus toiseen ja usko siihen että he vielä jonain päivänä palaavat yhteen säilyy.

Kun Arn viimein palaa kotiin on hän pakotettu taistelemaan rakkaansa, ja sen vuoksi mistä on tullut hänen elämän tarkoituksensa: rauhan voittaminen ja Ruotsin yhdistäminen yhdeksi valtakunnaksi.

Ohjaus: Peter Flinth

Pääosissa: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Thomas W Gabrielsson, Mads Mikkelsen, Steven Waddington, Alex Wyndham, Gustaf Skarsgård, Bibi Andersson, Michael Nyqvist, Joy Andersson

Kokonaiskesto: 4 h 16 min

Kuva: Anamorphic Widescreen 2.35:1

Ã?äni: Ruotsi / Englanti / Arabia - Dolby Digital 5.1 & DTS 5.1

Tekstitys: Suomi, ruotsi

Koteloiden kannet: Suomi

Aluekoodi: 2 (PAL)
 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


12 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 16.5.2024 5:02
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.