Kuvaus

LEGO 10768 Toy Story 4 / Buzz and Bo Peep's Playground Adventure / Buzzin ja Tilli Tallin leikkikenttäseikkailu

Vuodelta 2019 ja sisältää 122 osaa sekä kolme (3) minifiguuria. Uusi ja avaamaton!

Sisältää figuurit
Bo Peep (toy019)
Buzz Lightyear (toy018)
Gabby Gabby (toy024)

 

 

Tutustuta lapsesi Disney•Pixarin hauskaan ja jännittävään Toy Story 4:ään tämän suloisen 10768 Buzzin ja Tilli Tallin leikkikenttäseikkailu LEGO® 4+ leikkisetin avulla! Tämä hieno setti on suunniteltu erityisesti helpoksi ja hauskaksi alle kouluikäisille lapsille. Siinä on kaksikerroksinen leikkimökki, jossa on keittiö, liukumäki, silta, kiipeilyseinä, kuplaikkunateline ja erityinen aloituspalikkarakennuslevy, jonka avulla ensikertalaisetkin pääsevät kokemaan ylpeyttä aivan itse rakentamistaan ajoneuvoista, rakennuksista ynnä muista.


Tässä söpössä leikkikenttärakennuslelusetissä on karuselli ja siirrettäviä pensaita sillan alla. Sillan voi avata, jolloin näkyviin tulee piilopaikka ja haisunäätämenopeli. Setin sisältämien yksinkertaisten rakennus- ja leikkiohjeiden avulla nuori seikkailujen ystävä ymmärtää rakennusvaiheiden tarkoituksen, ja ne kasvattavat hänen mielikuvitustaan ja itseluottamustaan, jotta hän voi kokea täydellisen alun LEGO palikoista rakentamiselle LEGO Toy Storyn tutussa maailmassa. Mukana on Buzz Lightyearin, Tilli Tallin ja Gabby Gabbyn minihahmot.

 

 

 

Tutustu myös muihin kohteisiini painamalla "Myyjä"-valikosta "Katso ilmoitukset". Sitten kirjoita hakukenttään (sivun ylälaidassa) haluamasi hakusanat. Minifiguureja löytyy hakusanalla "minifig" sekä kaikki Legot löytyy hakusanalla "Lego". Yhdistän postikulut!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 3 h 21 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.