Tuote on myyty käyttäjälle vkille hintaan 157,10 €

Kuvaus

Ohessa kuvat. Pelejä pelattu 1-2 krt oston jälkeen minkä vuoksi kannet kunnossa paitsi MoH jossa muovikannessa pientä muovin halkeamaa mutta kansi pysyy hyvin kunnossa. Levyissä ei silmämääräisesti naarmuja.
Suomi pelausohjeet In cold bloodissa ja nightmare creaturessa. Metal gear solid spdcial missions sisältää yli 300 lisätehtävää, voit pelata myös Ninja-hahmoa ja lisäksi bonuksia/salaisuuksia. Vaatii ps1 MGS pelin jotta special missions käynnistyy.
13 hyväkuntousta peliä kerralla. Lisäksi mukaan deathtrap dungeons pelausohje.
Medal of Honor ja MoH underground, fifa way to WC 98, MDK jossa alkuperäinen juliste, Parasite Eve II, NHL 96, Final Fantasy VII, Deathrap Dungeon, Sentient, Syn, in cold Blood, nightmare creatures ja MGS special missions. Kaikissa pelausohjeet mukana.

En vastaa postin aiheuttamista mahdollisista vaurilista mutta laitan paljon pehmustetta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
157,10 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.4.2024 9:01
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
5.4. klo 21:36

Hei!

Onko kaikki muut pelit (In Cold Blood ja Nightmare Creatures lukuunottamatta) englanninkielisillä kansilla? Onko kaikissa ohjekirjat mukana?

Kiitos jo etukäteen!

5.4. klo 23:25

Muut englanninkielisiä ja kaikissa ohjekirjat mukana. Kahdessa mainitussa on myös brittitekstit nolemmin puolin kansissa mutta ohjeissa noissa kahdessa suomenkieliset ohjeet. Erikseen