Kuvaus

Huima sidottu vuosikerta Suomen Urheilulehti 1925 alkaen 1. numeron Paavo Nurmen ensiesiintymisestä Amerikassa ja jatkuen Paavon urotekojen ja ennätysten merkeissä melkein numerosta toiseen.

Tämä vuosi 1925 oli Paavo Nurmen vuosi

Tätä isoa 45x29cm kirjaa ei voi laskea käsistään pitkäksi aikaa kun on jo taas tutkittava mitä on tapahtunut - ihan kuin tämän päivän uutisia lukisi kun ovat itselle ennen lukemattomia.
Mainos: Suomen Urheilulehti on lukijalleen sielunruokaa, jonka puutteessa sisäinen tasapaino häiriintyy.

Lehdissä esiintyy tuon ajan kaikki suuret Urheilijat mutta myös kansallisen tason koska tuloksia löytyy myös pienemmistä kisoista.

Esim muuan Urho Kekkonen voittaa jonkin korkeus kilpailun, kuvakin on vaikkei laadultaan tätä päivää. Luistelija Thunberg, Mäkihyppääjät Niku ja Lappalainen, pyöräilijä Hellberg, keihästä Lindström, Hakola ja Tuulos pituutta, Myyrä keihästä ja lukuisat lukuisat muut nimet
Wille Ritola esimerkiksi oli niin kovassa kunnossa että hän löi itsensä Paavo Nurmen useasti ainakin , vuoroin kohensivat ennätyksiä.

Kirja ja sen sisältämät lehdet ovat hienossa lukukunnossa, vain joku hassu repeämä voi löytyä.
Bonuksena väliin on myös sidottu loistokuntoinen yli 50sivuinen Urheilijan Joulu 1925 lehti jossa myös Paavo Nurmen kuvia ja juttuja.

Sivuja tässä kirjassa on yli 400 koska useimmat lehdet ovat 8 sivuisia , ja lisäksi tietenkin tuo Joululehti.

Hinta ei ole halpa, se on melkein 3 euroa /lehti tästä kulttuuriaarteesta, Paavo Nurmen paraativuodesta 1925 .

Valitettavasti kuvien lukumäärä mitä ilmoitukseen voi laittaa on kovin pieni verrattuna kaikkiin upeisiin otsikoihin ja valokuviin tai piirroksiin mitä lehdestä löytyy. 3pv syyskuuta " Ruotsalaiset saapuvat huomenna, Jännitys kummankin maan urheilupiireissä on tavaton. Ruotsi voi voittaa meidät pahimmassa tapauksessa 105-79, ja me Ruotsin parhaimmassa tapauksessa 99-85 lopputulos mahdollisimman epävarma" Mutta tästä lehdestä saamme tuonkin tuloksineen lukea

Harvinainen vuosikerta kirja keräilyharvinaisuus

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 3 h 41 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

110 € Sulkeutuu 43 vrk 3 h 41 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.