Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Saab uudisti 900 mallinsa vuodeksi 1994. Auton ensiesittelyn yhteydessä Saab jakoi sanomalehtimallista Uusi Saab 900  -lehteä syksyllä 1993. Siinä kerrottiin niin auton ominaisuuksista kuin sen kehittämisen vaiheista. Kyse on 5ov versiosta. Toiset pitivät siitä, toiset vähemmän, mutta ainakaan minun mielestäni se ei ollut mitenkään onneton auto, ei ainakaan sillä 2.3 litran moottorilla.

Tässä lehdessä on sivuja muistaakseni 32, koko on A4:sta leveämpi ja pituutta 41 cm. Siksi postitus maksikuoressa. KORJAUS: Maksikirje poistunut helmikuussa 2015 Postin palveluvalikosta, joten ei käytettävissä enää. Niinpä edullisin toimitustapa olisi siten huutopakettina lähettäminen.

Kunnosta voin sanoa, että on sanomalehtimalliseksi esitteeksi viimeisen päälle timmissä kunnossa. Lehti on lukematon eikä sitä ole koskaan säilytetty sanomalehdille tyypillisesti taivutettuna vaan aina suorana. Mielenkiintoiseen sisältöön yhdistyy nyt myös siis erinomainen kunto. Ja suomenkielinen tämä tietty on. Jos NG900 5ov versio kiinnostaa, kyllä tämä lehti on mukava olla itsellä.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
8 €
Ilmoitus on sulkeutunut 8.12.2016 15:32
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Kysymykset