Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

2001 - A space odyssey - No reservations

2001 avaruusseikkailu - Rakkauden resepti

Stanley Kubrick

Hyväkuntoinen tuplabd

Tekstitetty mm. suomeksi

(VDE-uJH3)

 

 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Vakioviesti: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Myynnissäni olevien leffojen kuntoluokituksesta yleisellä tasolla lyhyesti:

Uusi = Muoveissa oleva leffa. Ei avattu, ei katsottu. Käyttämätön.

Uudenveroinen = Useimmiten leffa, jonka olen itse uutena ostanut, mahdollisesti kerran katsonut ja todennut että ei jää itselle hyllyyn. Myös leffat, joista on muovit syystä tai toisesta irronneet, vaikka olisi käyttämätönkin.

Hyvä = Voi olla jotain pientä jälkeä, pintanaarmua ym. mutta yleiskunnoltaan kuitenkin hyvä. Keskimäärin parempi kuin eri kirppiksiä kiertäneiden leffojen kunto, mutta selkeästi huomaa että on kuitenkin käytetty.

Tyydyttävä = Voi olla nuhjua ja/tai naarmua, mutta testatessa vähintään satunnaissoitossa toiminut. Jos soittimesi on kovin tarkka levyjen kunnosta, niin älä osta minulta Tyydyttävä-luokiteltua elokuvaa.

Heikko = Käytännössä käyttökelvoton. Runsaasti naarmua tai muuta näkyvää vikaa levyssä. Lähinnä koristeeksi tai johonkin muuhun käyttöön.

 

Kansipapereiden/koteloiden kunto vertautuu jollain tasolla levyn kuntoon. Mikäli on jotain erityistä huomioitavaa, siitä mainitaan erikseen. Kuntoluokitus koskee kuitenkin ensisijaisesti itse levyä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


3,70 €
Ilmoitus on sulkeutunut 14.4.2024 11:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.