Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Jos nykyaikainen auto, jossa ruiskutusmoottori, käy 2 tai 3 pytyllä eikä vikaa löydy sytytyksestä, puristuksista eikä polttoaineen saannista, vika voi olla tukkeutunut ruiskutussuutin tai ruiskutussuuttimen mikrofiltteri tai suodatin. Auton ruiskutussuuttimissa on polttoainekiskon puolella tällainen pikku korisuodatin joka ruiskussa. Ruiskusuuttimen pieni suodatin on helppo vetää ulos vaikkapa puuruuvin+hohtimien avulla. Aina ei tarvitse siis ostaa uusia ruiskutussuuttimia. Toki entinen mikrofiltterisuodatin tuhoutuu prosessissa.

Tällä huudolla saat 4 kpl uusia silikonitiivisteitä ruiskusuuttimeen ja 4 kpl uusia mikrofilttereitä, riittäen 4-sylinteriseen autoon.

Oletusarvoisesti toimitetaan useimpiin ruiskutussuuttimiin AC Delco, Bosch, Denso, FIC, Magneti Marelli, Power Enterprise (PE), Precision (PTE), RC, Renix, Siemens jne. käyvät lyhyet 6*8mm teräsverkkosuodattimet, paitsi jos ostaja pyytää pitempiin ruiskutussuuttimiin (kuten Bosch 0280155784) käyvät pitemmät 6*12mm nylonverkko muovirunkoiset suodattimet, ks. 2. kuva.

Huom. jos et itse osaa, ruiskujen entistäminen ja puhdistus lisähintaan 10e/ruisku! Työ kestää 1-2 tuntia. Saat työstä arvonlisäverollisen, vähennyskelpoisen kuitin.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Osta heti
13,99 €
Ilmoitus on sulkeutunut 13.1.2017 17:02
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset