Kuvaus

Kuvien hyväkuntoinen dvd.

Vakioteksti: Kaikissa myynnissä olevissa elokuvissani on suomenkielinen tekstitys jos ei muuta ole mainittu. Kaikki elokuvat on myös naarmuttomia, jos ei muuta ole mainittu. Pääosin elokuvat on uudenveroisia, laitan kuitenkin pääsääntöisesti kuntoluokaksi hyvän, varmuuden vuoksi.

Nouto onnistuu, tarvittaessa postitan, ostajalle postikulut. Huuda useampi kohde niin säästät postikuluissa. Yhdistelen aina huudot ja esim. 6,90 eur postikululla tuleekin jo peräti 28 kpl normaalipaksuista dvd:tä!

-----

Sean Vetter (Vin Diesel, XXX, Hurjapäät) on herkästi tulistuva DEA:n agentti. Entinen LA:n jengien katuviisas jäsen on omiaan soluttautumaan huumeliigan riveihin, ja Vetter onnistuukin parinsa Demetrius Hicksin (Larenz Tate, Dead Presidents) kanssa listimään Meksikon kuumimman huumekartelliparonin. Kokakiini-imperiumin johtoon syntyneelle tyhjälle paikalle kohoaa kuitenkin nopeasti uusi, armoton tulokas: Diablo. Tervetuliaislahjaksi tämä langettaa tappomääräyksen Vetterille. Sean onnistuu pelastautumaan iskusta täpärästi, mutta hänen kaunis vaimonsa (Jacqueline Obradors, Kuusi päivää, seitsemän yötä) saa surmansa ristitulessa. Koston riivaama Vetter tekee kovahintaiset kaupat Diablon olinpaikasta ja lähtee toimittamaan omaa tulkintaansa viidakon laista ja oikeudesta tiukassa, räjähdysherkässä trillerissä elokuvien Neuvottelija ja The Italian Job ohjaajalta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 15 vrk 21 h 3 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

1,90 € Sulkeutuu 15 vrk 21 h 3 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.