Kuvaus

Tuotteen A4Tech KR-92 näppäimistö USB QWERTY English Black kuvaus


A4Tech KR-92 näppäimistö USB QWERTY Englanti Musta

Tervetuloa A4Tech KR-92 näppäimistön maailmaan! Tämä näppäimistö tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen ja monipuoliset ominaisuudet, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin kotiin kuin työpaikallekin.

Käyttöliittymä ja asettelu

Tämä näppäimistö käyttää kätevää USB-liitäntää, joka takaa vakaan ja luotettavan yhteyden tietokoneeseesi. QWERTY-näppäimistöasettelu tekee kirjoittamisesta helppoa ja nopeaa, olit sitten kirjoittamassa sähköpostia, luomassa dokumentteja tai pelaamassa pelejä.

Erikoisominaisuudet

  • Numeronäppäimistö: Tämä näppäimistö sisältää kätevän numeronäppäimistön, joka helpottaa laskemista, numeroiden syöttämistä ja tietokoneella työskentelyä.
  • Suoraan rannetuki: Ergonominen suoraan rannetuki auttaa vähentämään rannetilan kuormitusta ja parantaa kirjoituskokemusta. Voit työskennellä pidempään ilman epämukavuutta tai rasitusta.
  • Säädettävä näppäimistön korkeus: Voit säätää näppäimistön korkeuden omien mieltymystesi mukaan, jotta löydät juuri sinulle sopivan ergonomisen asennon.

Tyylikäs ulkoasu

Tämä näppäimistö on suunniteltu modernilla ja tyylikkäällä ulkoasulla, joka sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön. Musta väri lisää näppäimistön eleganttia ilmettä.

Kaapelin pituus

<
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 42 vrk 21 h 38 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.