Kuvaus

Kaksi CD-mp3 äänikirja-levyä (kirjastopoisto. Kirjaston tarrat poistettu kotelosta. Päällepäin levyt hyväkuntoisia, mutta ellen väärin muista, niin soittimeni löysi yhden kohdan, joka piti manuaalisesti ohittaa. Sen verran pitkä esitys, että en tarkista oliko näin)

Stephen King: Ruususen uni
Lukija: Ilkka Forss
Kesto n. 28t 45min
Tammen äänikirja 2018
Alkuteos: Sleeping Beauties (2017)

Kuvittele maailma ilman naisia.

Owen ja Stephen King ovat luoneet kiehtovan provosoivan kauhukertomuksen, jossa naiset vaipuvat uneen ja miesten on pärjättävä omillaan.

Maailmalla leviää Aurora-virus, joka iskee tyttöihin ja naisiin ikään katsomatta. Nukahdettuaan naiset koteloituvat kuin perhoset, eikä heitä missään nimessä kannata herättää. Pandemia iskee myös Doolingin pikkukaupunkiin Appalakeilla, kun aviovaimot, äidit, sisaret ja tyttäret aloittavat kamppailunsa unta vastaan. Pian kaupungin naisvankilaan tuodaan Evie Black, kaunotar, johon virus ei pysty. Onko Evie luonnonoikku vai itse paholainen? Miesten jäädessä yksin alkavat väkivallan voimat repiä yhteisöä ja kiihottaa sen asukkaita toisiaan vastaan. Ruususen uni tuntuu monin tavoin pelottavan ajankohtaiselta.

­
------------------------------------------------------------------------------------
HUOM! POSTITUSTAUKO 16.4-28.4.2024.
­
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 1 h 12 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

4 € Sulkeutuu 66 vrk 1 h 12 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.