Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

[W0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva  nidottu painos [kontaktimuovitettu KIRJASTON POISTO].  TOSI HYVÄ STOORI :-)

Abo Rasul: Macht und rebel 

Järkyttävän hauska romaani, nousevan nuorison (älymystön) kulttikirja, josta puhutaan varmasti ja pitkään.?

Macht und Rebel on teemoltaan tylyn provosoiva ja kielellisesti nokkela kuvaus sairaasta maailmasta, pohjoismaisen yhteiskunnan yleisestä puutumuksen tilasta ja kyvyttömyydestä ottaa kantaa tai puhua asioista niin, että sanoilla oikeasti olisi merkitystä. Totutut yhteiskuntarakenteet ja perinteisesti vaalitut arvot kaatuvat kevyesti Rasulin vauhdikkaan ja ravistelevan verbaalivyörytyksen tieltä. Lisäsäväyksen antavat nerokkaasti vääristellyt monikansallisten yhtiöiden logot.

"Abo Rasulin kirja kuvaa muutamien symbolisten edustushenkilöiden ja liikeyritysten avulla globalisaation jo hyvän aikaa sitten saavuttamaa, yhä jatkuvaa ja muuntuvaa vaihetta, jossa globalisaatioon kohdistuva vastarintakin vain hyödyttää taloudellisen ja siihen kytkeytyvän poliittisen vallan käyttäjiä, muuttuu pr-arvoksi, mainokseksi, mediaviihteeksi tai menettää muuten teränsä. (...) Rasulin kirja on huikeaa kielellistä, jopa kuvia typografisesti hyväkseen käyttävää ja myös sanaleikkeihin perustuvaa ilotulitusta... (...) Katriina Savolaisen suomennos tämän keitoksen ryydittämiseksi on hieno ja virtuoosinen kielellinen suoritus."
- Harry Forsblom, Kaleva

1. painos

Suomentanut Katriina Savolainen

Johnny Kniga

WS Bookwell Oy, Juva 2004

VOITTOHUUTO ja PK. 2.90e TILILLE ja PAKETTI POSTIIN.

PK. on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-) 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,95 €
Ilmoitus on sulkeutunut 17.5.2024 14:05
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.