Kuvaus

Tuotteen Actis TB-245YA tulostimen väriaine Brotherille Vaihto Brother TN-245Y, vakio, 2200 sivua, keltainen kuvaus


Actis TB-245YA tulostimen muste Brother TN-245Y:lle, vaihto Brother TN-245Y, vakio, 2200 sivua, keltainen

Actis TB-245YA tulostimen muste Brother TN-245Y:lle on täydellinen vaihtoehto, kun tarvitset uuden musteen Brother-tulostimeesi. Tämä vakio muste tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja tuottaa korkealaatuisia tulosteita. Se on suunniteltu sopimaan täydellisesti Brother TN-245Y -tulostimeen ja tarjoaa jopa 2200 sivun tulostuskapasiteetin.

Tämä keltainen muste takaa elävät värit ja terävät yksityiskohdat. Olitpa tulostamassa valokuvia, raportteja tai muita asiakirjoja, tämä muste tuottaa aina ammattimaisen ja laadukkaan tuloksen.

Actis TB-245YA tulostimen muste Brother TN-245Y:lle on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti Brother-tulostimeesi ja varmistaa, että tulostimesi toimii parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi sen korkea tulostuskapasiteetti tarkoittaa, että voit tulostaa enemmän sivuja ennen kuin joudut vaihtamaan mustekasettia.

Tämä korkealaatuinen tulostimen muste tarjoaa erinomaisen vastineen rahalle. Se ei ainoastaan tuota laadukkaita tulosteita, vaan myös säästää aikaa ja rahaa pitkällä aikavälillä. Säästä aikaa tulostamalla enemmän sivuja yhdellä kasetilla ja säästä rahaa ostamalla edullisempia vaihtomustekasetteja.

Valitse Actis TB-245YA tulostimen muste Brother TN-245Y:lle ja varmista, että saat parhaan tulostuslaadun ja suorituskyvyn tulostimeltasi. Tilaa omasi tänään ja nauti ammattimaisista tuloksista kaikissa tulostustarpeissasi.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 2 h 20 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.