Kuvaus

Tuotteen Actis TH-35A toner for HP printer, HP 35A CB435A Canon CRG-712 replacement, Standard, 1500 pages, black kuvaus


Actis TH-35A muste HP-tulostimeen, HP 35A CB435A Canon CRG-712 vaihto, standardi, 1500 sivua, musta

Laadukasta tulostamista tehokkaasti: Actis TH-35A muste on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille, jotka käyttävät HP 35A CB435A tai Canon CRG-712 -mustekasetteja. Tämä muste varmistaa korkealaatuisen tulostuksen ja kestävyyden, joka kestää pitkään.

Standardin ylittävä tulostuskapasiteetti: Actis TH-35A musteella voit tulostaa jopa 1500 sivua ennen kuin se on vaihdettava. Tämä antaa sinulle enemmän tulostusaikaa ja säästää sinua usein tapahtuvilta musteen vaihdoilta.

Yhteensopiva useiden tulostinmallien kanssa: Tämä muste on täysin yhteensopiva monien HP-tulostimien, jotka käyttävät HP 35A CB435A -mustekasetteja, sekä Canon-tulostimien, jotka käyttävät Canon CRG-712 -mustekasetteja, kanssa. Voit olla varma, että se sopii täydellisesti laitteeseesi.

Musta väri: Actis TH-35A muste tarjoaa syvän mustan värin, joka tekee tulosteista selkeitä ja ammattimaisen näköisiä. Olipa kyseessä sitten tekstiasiakirjat, raportit tai valokuvat, voit luottaa tähän musteeseen saadaksesi erinomaisia tuloksia.

Investoi Actis TH-35A musteeseen ja varmista korkealaatuinen tulostus sekä pitkäkestoinen suorituskyky. Tilaa omasi tänään ja nauti laadukkaasta tulostamisesta!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 12 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.