Kuvaus

Tuotteen Activejet AH-973MRX ink (replacement for HP 973XL F6T82AE, Premium, 105 ml, magenta) kuvaus


Activejet AH-973MRX-muste (korvaava HP 973XL F6T82AE, Premium, 105 ml, magenta)

Tuo väriä tulostimeesi Activejet AH-973MRX-musteella. Tämä muste on korvaava tuote HP 973XL F6T82AE-mustepatruunalle, joten se sopii täydellisesti yhteensopiviin tulostimiin. Musteen tilavuus on 105 ml, joten sillä saat tulostettua suuren määrän laadukkaita dokumentteja ja kuvia.

Activejet AH-973MRX-muste on valmistettu premium-laadulla, mikä takaa ammattimaisen tulostusasennon ja tarkan värin toiston. Voit luottaa siihen, että tulosteet ovat aina teräviä, selkeitä ja värikylläisiä.

Tämä magentan sävyinen muste sopii erinomaisesti tulostukseen, jossa tarvitaan intensiivistä punaista väriä. Se on täydellinen valinta esimerkiksi valokuvien, mainosten ja esitteiden tulostamiseen. Laadukas muste takaa, että kuvat ja tekstit erottuvat selkeästi ja vaikuttavasti.

Activejet AH-973MRX-mustepatruuna on helppo asentaa ja käyttää. Se istuu täydellisesti yhteensopiviin tulostimiin ja sen vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta. Voit keskittyä tulostamiseen ilman huolta musteen loppumisesta tai tukkeutumisesta.

Tuo tulostimeesi lisää vaikuttavuutta ja värikylläisyyttä Activejet AH-973MRX-musteella. Se on luotettava valinta tulostustarpeisiisi, oli kyseessä sitten kotitoimisto tai suurempi yritys. Osta nyt ja anna tulostuksillesi ammattimainen viimeistely!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 32 vrk 5 h 26 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.