Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-2120N väriaine Brother-tulostimelle, Brother TN-2120 korvaava, Supreme, 2500 sivua, musta kuvaus


Activejet ATB-2120N muste Brother-tulostimeen, Brother TN-2120 -vaihto, Supreme, 2500 sivua, musta

Activejet ATB-2120N muste Brother-tulostimeen on täydellinen vaihtoehto Brother TN-2120 -musteelle. Tämä korvaava muste tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja kestävyyden, ja sillä on kyky tuottaa jopa 2500 mustavalkoista sivua. Tämä muste sopii täydellisesti sekä koti- että toimistokäyttöön, ja se varmistaa selkeät ja terävät tulosteet jokaisella käyttökerralla.

Activejet ATB-2120N -muste on suunniteltu tarjoamaan täydellinen yhteensopivuus Brother-tulostimien kanssa, joten voit luottaa sen suorituskykyyn ja luotettavuuteen. Sen asentaminen on helppoa ja nopeaa, ja se sopii täydellisesti Brother-tulostimien kanssa.

Tämä muste tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja terävät tekstit ja kuvat. Sen musta väri on kyllin tumma ja syvä, jotta tulosteet erottuvat selkeästi. Riippumatta siitä, tulostatko tavallisia asiakirjoja, raportteja tai valokuvia, Activejet ATB-2120N -muste takaa ammattimaiset ja korkealaatuiset tulosteet.

Activejet ATB-2120N muste on myös erittäin kestävä, mikä tarkoittaa, että se kestää pitkään ja tarjoaa luotettavaa tulostuskapasiteettia. Voit luottaa siihen, että tämä muste kestää pitkään ja tuottaa laadukkaita tulosteita jokaisella käyttökerralla.

Valitsemalla Activejet ATB-2120N musteen Brother-tulostimeesi saat erinomaista laatua ja kestävyyttä. Tämä muste tarjoaa loistavan tulostuslaad

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 2 h
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.