Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-2220N väriaine Brother tulostimeen, Brother TN-2220/TN-2010 korvaava, Supreme, 2600 sivua, musta kuvaus


Activejet ATB-2220N väriaine Brother tulostimeen

Activejet ATB-2220N väriaine on täydellinen korvaava mustekasetti Brother tulostimillesi. Tämä Supreme-laadukas mustekasetti on suunniteltu erityisesti Brother TN-2220/TN-2010 tulostimille ja tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Korvaava mustekasetti Brother tulostimeen
  • Sopii Brother TN-2220/TN-2010 tulostimille
  • Supreme-laatu - erinomainen suorituskyky
  • 2600 sivun tulostuskapasiteetti
  • Väri: Musta

Activejet ATB-2220N väriaine tarjoaa sinulle luotettavan ja laadukkaan tulostusratkaisun. Tämä mustekasetti mahdollistaa jopa 2600 sivun tulostuksen ennen kuin se tarvitsee vaihtaa. Voit luottaa siihen, että tulostukset ovat aina teräviä, selkeitä ja ammattimaisen näköisiä.

Activejet ATB-2220N väriaine on helppo asentaa Brother tulostimeesi ja se tarjoaa saumattoman yhteensopivuuden. Voit luottaa tähän korvaavaan mustekasettiin saadaksesi erinomaisia tuloksia jokaisella tulostuskerralla.

Hanki Activejet ATB-2220N väriaine ja varmista, että Brother tulostimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä mustekasetti takaa ammattilaistason tulostuslaadun ja pitkäkestoisen suorituskyvyn. Tilaa omasi jo tänään!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 31 vrk 3 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.