Kuvaus

Tuotteen Activejet ATB-2411N värikasetti Brother-tulostimeen Yhteensopiva Brother TN-2411:n kanssa, Supreme, 1200 sivua, musta. kuvaus


Activejet ATB-2411N värikasetti Brother-tulostimeen

Tämä Activejet ATB-2411N värikasetti on suunniteltu yhteensopivaksi Brother TN-2411 kanssa, mikä tekee siitä täydellisen valinnan Brother-tulostimen käyttäjille. Se tarjoaa korkean suorituskyvyn ja laadukkaan tulostusjäljen, joka täyttää kaikki odotuksesi.

Yhteensopiva Brother TN-2411:n kanssa

Tämä värikasetti on täysin yhteensopiva Brother TN-2411:n kanssa, mikä tarkoittaa, että voit asentaa sen Brother-tulostimeesi ilman ongelmia tai tarvetta tehdä muutoksia. Voit luottaa siihen, että värikasetti toimii saumattomasti yhdessä tulostimesi kanssa ja tuottaa korkealaatuisia tulosteita.

Supreme-laatu

Tämä Activejet ATB-2411N värikasetti tarjoaa Supreme-laadun, joka takaa erinomaisen tulostusjäljen jokaisella tulostuskerralla. Voit luottaa siihen, että värikasetti tuottaa terävät ja selkeät tulosteet, olipa kyseessä teksti, kuvat tai grafiikka. Tulokset ovat aina tyylikkäitä ja ammattimaisia.

1200 sivun tulostuskapasiteetti

Tämä värikasetti tarjoaa jopa 1200 sivun tulostuskapasiteetin, mikä on erinomainen valinta, kun tarvitset paljon tulostuskapasiteettia. Voit tulostaa suuria määriä dokumentteja tai muita materiaaleja luottamalla siihen, että värikasetti kestää pitkään ja tuottaa aina laadukkaita tulosteita.

Musta väri

Tämä värikasetti tuottaa tyylikkäitä ja korkealaatuisia mustavalkotulosteita. Musta väri antaa tulosteille ammattimaisen

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 43 vrk 28 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.