Kuvaus

Tuotteen Activejet ATH-310AN toner for HP printer, HP 126A CE310A Canon CRG-729B replacement, Premium, 1200 pages, black kuvaus


Activejet ATH-310AN mustepatruuna HP-tulostimelle, HP 126A CE310A Canon CRG-729B -korvaava, Premium, 1200 sivua, musta

Tervetuloa Activejet ATH-310AN mustepatruunan maailmaan! Tämä korkealaatuinen mustepatruuna on suunniteltu erityisesti HP-tulostimille, kuten HP 126A CE310A ja Canon CRG-729B -korvaavaksi vaihtoehdoksi. Nyt voit nauttia huippulaatuisesta musteesta ja saada tulostimesi toimimaan moitteettomasti.

Premium-laatu

Tämä mustepatruuna tarjoaa korkealaatuista tulostusta ja varmistaa, että jokainen sivu näyttää terävältä ja ammattimaiselta. Voit luottaa siihen, että tulostimesi tuottaa selkeitä tekstejä ja kirkkaita kuvia jokaisella tulostuskerralla.

Pitkäkestoinen suorituskyky

Activejet ATH-310AN mustepatruuna tarjoaa jopa 1200 tulostussivua. Voit tulostaa enemmän ja vaihtaa patruunan harvemmin, mikä säästää aikaa ja vaivaa. Tämä mustepatruuna on täydellinen valinta, kun tarvitset luotettavaa ja kestävää tulostusvaihtoehtoa.

Helppo asennus ja käyttö

Mustepatruunan vaihtaminen on helppoa ja nopeaa. Se sopii täydellisesti yhteen HP-tulostimesi kanssa ja asentaminen sujuu ilman ongelmia. Voit aloittaa tulostamisen heti ja saada tulokset, joita tarvitset ilman turhia viiveitä.

Ympäristöystävällinen valinta

Activejet ATH-310AN mustepatruuna on ympäristöystävällinen vaihtoehto. Se on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista ja täyttää kaikki EU:n ympärist

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 51 vrk 16 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.