Kuvaus

Tuotteen Activejet ATK-8600BN toner (replacement for Kyocera TK-8600K; Supreme; 30000 pages; black) kuvaus


Activejet ATK-8600BN muste (korvaa Kyocera TK-8600K; Supreme; 30000 sivua; musta)

Activejet ATK-8600BN muste on täydellinen korvike Kyocera TK-8600K:lle. Tämä Supreme-laadukas muste takaa erinomaisen tulostusjäljen ja kestävyyden. Se sopii erityisesti suurten tulostusmäärien tarpeisiin, sillä mustekasetti kestää jopa 30000 sivua.

Tämä korvaava muste on suunniteltu erityisesti Kyocera-tulostimille ja takaakin täydellisen yhteensopivuuden. Mustevaraston täyttyessä saat jatkuvasti selkeät ja ammattimaiset tulosteet.

Activejet ATK-8600BN muste tarjoaa myös muita etuja:

  • Laadukas tulostusjälki: Muste tuottaa terävän ja selkeän tulostusjäljen, joka sopii täydellisesti ammattikäyttöön.
  • Pitkäkestoinen käyttö: Mustekasetti kestää jopa 30000 sivua, mikä tarkoittaa vähemmän vaihtamista ja enemmän tulostamista.
  • Helppo asentaa: Mustekasetin vaihtaminen on nopeaa ja vaivatonta, joten voit keskittyä tulostamiseen ilman turhaa stressiä.
  • Ympäristöystävällinen valinta: Aktiivjet ATK-8600BN muste on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista, joten voit olla hyvillä mielin tulostaessasi ympäristöä säästäen.

Activejet ATK-8600BN muste on luotettava valinta, joka tarjoaa korkealaatuisia tuloksia ja kestävyyttä. Osta nyt ja varmista, että tulostus on aina ammattimaisen tasoista!

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 57 vrk 4 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.