Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-321MN toner for Konica Minolta printer; Konica Minolta TN321M replacement; Supreme; 25000 pages; magenta kuvaus


Activejet ATM-321MN Konica Minolta -tulostimen värikasetti; Konica Minolta TN321M -vaihtopatruuna; Supreme; 25000 sivua; magenta

Activejet ATM-321MN Konica Minolta -tulostimen värikasetti on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista tulostamista ja luotettavaa suorituskykyä. Tämä magentan värinen kasetti on suunniteltu korvaamaan Konica Minolta TN321M -väripatruunan.

Tämä Supreme-sarjan värikasetti tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja kattaa jopa 25000 sivua, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon suurten tulostustarpeiden täyttämiseen. Se sopii täydellisesti käytettäväksi kotona tai toimistossa, ja se varmistaa, että tulosteesi näyttävät aina ammattimaisilta ja kirkkailta.

Activejet ATM-321MN Konica Minolta -värikasetti on helppo asentaa ja käyttää. Se sopii täydellisesti yhteensopivaan tulostimeesi ja varmistaa virheettömän toiminnan. Kasetti on suunniteltu kestäväksi ja se takaa pitkän käyttöiän ilman huolta huonosta tulostuslaadusta tai häiriöistä.

Tilaa Activejet ATM-321MN Konica Minolta -värikasetti nyt ja nauti korkealaatuisesta tulostamisesta ilman kompromisseja. Tämä luotettava ja kestävä värikasetti varmistaa, että tulosteesi pysyvät upeina ja elävinä aina, kun tarvitset niitä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 21 h 22 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.