Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-321YN toner for Konica Minolta printer; Konica Minolta TN321Y replacement; Supreme; 25000 pages; yellow kuvaus


Activejet ATM-321YN muste Konica Minolta tulostimeen; Konica Minolta TN321Y vaihto; Supreme; 25000 sivua; keltainen

Tehokas Activejet ATM-321YN muste on suunniteltu erityisesti Konica Minolta tulostimille. Se on täydellinen vaihtoehto Konica Minolta TN321Y mustekasetille. Tämä korvaava muste takaa huippuluokan tulostuslaadun ja luotettavuuden.

Erinomainen tulostuslaatu

Activejet ATM-321YN musteella saat erinomaista tulostuslaatua. Se takaa selkeät ja terävät tulosteet, joiden värit erottuvat elävinä ja kirkkaina. Olipa kyseessä tekstidokumentit tai valokuvat, tämä muste tuottaa ammattimaisia tuloksia.

Pitkäkestoinen suorituskyky

Tämä Supreme-muste sopii erinomaisesti korkean volyymin tulostukseen. Sen suuri kapasiteetti mahdollistaa jopa 25000 sivun tulostamisen yhdellä täytöllä. Voit luottaa siihen, että tämä muste kestää pitkään ja tarjoaa tasaisen tulostuslaadun koko käytön ajan.

Helppo vaihto

Konica Minolta TN321Y mustekasetin vaihtaminen Activejet ATM-321YN musteeseen on nopeaa ja vaivatonta. Muste on suunniteltu täydelliseksi vaihtoehdoksi alkuperäiselle mustekasetille, joten se sopii täydellisesti Konica Minolta tulostimeesi ilman ylimääräisiä säätöjä tai muutoksia.

Ympäristöystävällinen valinta

Activejet ATM-321YN muste on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka ovat kierrätettäviä. Valitsemalla tämän musteen teet ympäristöteon samalla kun saat erinomaisia tulostustuloksia.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 56 vrk 17 h 39 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.