Kuvaus

Tuotteen Activejet ATM-324CN -väriaine Konica Minolta -tulostimelle, Konica Minolta TN324C -korvaus, Supreme, 26000 sivua, syaani kuvaus


Activejet ATM-324CN muste Konica Minolta -tulostimeen, Konica Minolta TN324C -vaihto, Supreme, 26000 sivua, syaani

Activejet ATM-324CN muste Konica Minolta -tulostimeen tarjoaa korkealaatuista tulostusta ja luotettavuutta. Tämä syaani mustekasetti on suunniteltu Korvaamaan Konica Minolta TN324C -mustekasetin ja tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun sekä pitkän käyttöiän.

Olipa kyseessä sitten kotikäyttö tai yrityskäyttö, Activejet ATM-324CN muste tarjoaa erinomaisen tulostuskokemuksen. Tämä mustekasetti on suunniteltu tulostamaan jopa 26000 sivua, mikä tarkoittaa vähemmän vaihtamista ja enemmän tuottavuutta.

Activejet ATM-324CN mustekasetin Supreme-laatu takaa terävät ja eloisat tulosteet. Tämä syaani mustekasetti tuottaa tarkat värit ja selkeät tekstit, joten voit luottaa siihen, että tulokset ovat aina ammattitasoisia.

Activejet ATM-324CN mustekasetti on yhteensopiva useiden Konica Minolta -tulostimien kanssa, joten voit käyttää sitä laitteessasi huoletta. Vaihtaminen on helppoa ja nopeaa, joten voit jatkuvasti nauttia laadukkaista tulosteista ilman keskeytyksiä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 39 vrk 9 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.