Kuvaus

Tuotteen Activejet ATS-3710N toner for Samsung printer, Samsung MLT-D205L replacement, Supreme, 5000 pages, black kuvaus


Activejet ATS-3710N muste Samsung-tulostimeen, Samsung MLT-D205L -korvike, Supreme, 5000 sivua, musta

  • Yhteensopivuus: Tämä Activejet ATS-3710N -muste on suunniteltu Samsungin tulostimille ja se toimii täydellisenä vaihtoehtona Samsung MLT-D205L -mustekasetille.
  • Kestävä suorituskyky: Musteella on huomattava tulostuskyky, joka riittää jopa 5000 sivun tulostamiseen. Voit luottaa siihen, että tulostimesi toimii moitteettomasti pitkän aikaa.
  • Korkealaatuinen tulostus: Activejet ATS-3710N -muste takaa ammattimaisen ja terävän tulostusjäljen. Voit luottaa siihen, että tulosteet ovat aina selkeitä ja laadukkaita.
  • Helppo vaihto: Muste on helppo asentaa ja vaihtaa tulostimeen. Voit säästää aikaa ja vaivaa vaihtaessasi mustetta.
  • Taloudellinen vaihtoehto: Activejet ATS-3710N -muste tarjoaa laadukkaan ja edullisen vaihtoehdon alkuperäiselle Samsung-mustekasetille. Säästät rahaa ilman, että joudut tinkimään laadusta.

Tee tulostamisesta entistä helpompaa ja laadukkaampaa Activejet ATS-3710N -musteen avulla. Nauti huippuluokan tulostusjäljestä ja kestävästä suorituskyvystä. Tilaa Activejet ATS-3710N -muste ja varmista, että tulostimesi toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 24 vrk 5 h 37 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.