Kuvaus

Tuotteen Activejet DRB-1090N rumpu (korvaa Brother DR-1090, Supreme, 10000 sivua, musta) kuvaus


Activejet DRB-1090N rummun kotelo (korvaa Brother DR-1090, Supreme, 10000 sivua, musta)

  • Tehokas korvike: Activejet DRB-1090N rummun kotelo on suunniteltu korvaamaan Brother DR-1090-rummun. Se tarjoaa korkealaatuisen ja luotettavan tulostamisen jokaiseen tarpeeseen.
  • Supreme-laatu: Tämä rummun kotelo on valmistettu Supreme-laatua varten, mikä tarkoittaa, että se tarjoaa erinomaisen tulostuslaadun ja kestää pitkään ilman vikoja tai laadun heikkenemistä.
  • Pitkä käyttöikä: Activejet DRB-1090N rummun kotelo tarjoaa jopa 10000 sivun tulostuskapasiteetin. Voit tulostaa suuria määriä dokumentteja ilman tarvetta usein vaihtaa rummun koteloa.
  • Musta väri: Tämä rummun kotelo on musta, mikä antaa tulosteille tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen. Mustavalkoisten asiakirjojen tulostaminen on vaivatonta ja laadukasta.

Tarjoa tulostimellesi tehokas ja laadukas vaihtoehto Activejet DRB-1090N rummun kotelon avulla. Sen korkea tulostuskapasiteetti ja Supreme-laatu takaavat, että saat ammattimaisia tulosteita pitkään ilman huolta laadun heikkenemisestä. Ei enää tarvetta usein vaihtaa rummun koteloa - Activejet DRB-1090N on täydellinen valinta luotettavaan tulostamiseen.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 35 vrk 7 h 42 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.