Kuvaus

Tuotteen Activejet DRH-19N rumpu (korvaava HP 19A CF219A, Supreme, 12000 sivua, musta) kuvaus


Activejet DRH-19N rumpu (korvaava HP 19A CF219A, Supreme, 12000 sivua, musta)

  • Laadukas korvaava rumpu: Activejet DRH-19N on laadukas korvaava rumpuyksikkö, joka sopii täydellisesti HP 19A CF219A -mallin tilalle. Tämä Supreme-sarjan rumpu takaa erinomaisen tulostusjäljen ja luotettavuuden.
  • Pitkä käyttöikä: Activejet DRH-19N rumpu tarjoaa jopa 12000 sivun tulostuskyvyn, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan suurta määrää tulostavia käyttäjiä varten. Voit luottaa siihen, että tämä rumpu kestää pitkään ja tarjoaa tasaisen laadun jokaisella tulosteella.
  • Tyylikäs ja musta design: Activejet DRH-19N rumpu on suunniteltu tyylikkäästi mustalla värillä, mikä tekee siitä sopivan minkä tahansa tulostimen ulkonäköön. Sen kompakti koko ja huomaamaton muotoilu tekevät siitä täydellisen lisäyksen työympäristöön.
  • Helppo asentaa ja käyttää: Activejet DRH-19N rumpu voidaan asentaa helposti ja nopeasti yhteensopivaan tulostimeen. Se on suunniteltu yhteensopivaksi eri HP-tulostinmalleihin, mikä tekee siitä monipuolisen ja kätevän vaihtoehdon.

Activejet DRH-19N rumpu (korvaava HP 19A CF219A, Supreme, 12000 sivua, musta) on täydellinen valinta, kun tarvitset korkealaatuista rumpuyksikköä HP-tulostimeesi. Sen laadukas tulostusjälki, pitkä käyttöikä ja helppo asennus tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin ammattikäyttöön kuin kotikä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 48 vrk 16 h 43 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.