Kuvaus

Tuotteen ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy 4000 Gt Musta kuvaus


ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy 4000 Gt Musta

ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy tarjoaa luotettavaa suojausta tärkeille tiedostoillesi. Sen 4000 Gt tallennustila antaa sinulle runsaasti tilaa tallentaa valokuvia, videoita, dokumentteja ja paljon muuta. Musta ulkoasu antaa kovalevylle tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen.

Tässä muutamia syitä miksi ADATA HD710 Pro ulkoinen kovalevy on loistava valinta:

  • Kestävä suojaus: Tämä kovalevy on suunniteltu kestämään äärimmäisiä olosuhteita, kuten iskuja, tärinää ja vettä. Voit luottaa siihen, että tiedostosi säilyvät turvassa missä tahansa seikkailussa.
  • Nopea tiedonsiirto: USB 3.0 -liitäntä mahdollistaa nopean tiedonsiirron, joten voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti ja tehokkaasti. Säästät aikaa ja pääset nopeasti käsiksi tärkeisiin tiedostoihisi.
  • Laaja yhteensopivuus: ADATA HD710 Pro on yhteensopiva useimpien käyttöjärjestelmien, kuten Windowsin, Macin ja Linuxin, kanssa. Voit siirtää ja jakaa tiedostoja helposti eri laitteiden välillä.
  • Suuri tallennustila: 4000 Gt tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa tallentaa valtavan määrän tiedostoja. Voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi yhdessä paikassa ja pitää työpöydän siistinä.
  • Kompakti ja kannettava: Tämä kovalevy on kompakti ja kevyt, joten voit ottaa sen mukaasi minne tahansa. Se mahtuu helposti laukkuun tai taskuun, joten voit
Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 60 vrk 18 h 1 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.