Kuvaus

Tuotteen ADATA HD720 ulkoinen kovalevy 1000 Gt Musta Sininen kuvaus


ADATA HD720 ulkoinen kovalevy 1000 GB Musta Sininen

Tuo lisää tallennustilaa elämääsi ADATA HD720 ulkoisen kovalevyn avulla. Tämä kestävä kovalevy on suunniteltu kestämään vaativiakin olosuhteita ja tarjoamaan luotettavaa tallennustilaa tiedostoillesi.

Kestävä suorituskyky

ADATA HD720 on suunniteltu kestämään kolhuja, pölyä ja vettä. Sen iskunkestävä rakenne suojaa kovalevyä tippumiselta ja kolhuilta, joten voit luottaa siihen myös vaativissa olosuhteissa. Lisäksi kovalevy on IP68-luokiteltu, joten se on täysin pöly- ja vesitiivis.

Nopea tiedonsiirto

Tiedonsiirto on nopeaa ja tehokasta ADATA HD720:n avulla. USB 3.0 -liitännän ansiosta voit siirtää suuria tiedostoja nopeasti ja vaivattomasti. Tämä tarkoittaa, että voit siirtää valokuvia, videoita ja musiikkia muutamassa sekunnissa, jolloin voit säästää arvokasta aikaa.

Laaja tallennustila

Tämä ADATA HD720 -kova levy tarjoaa sinulle jopa 1000 gigatavua tallennustilaa. Voit tallentaa suuren määrän tiedostoja, kuvia, videoita ja musiikkia ilman huolta tilan loppumisesta. Riittävän suuri tallennustila tarkoittaa, että voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi samassa paikassa.

Kompakti ja tyylikäs muotoilu

ADATA HD720 on kompakti ja tyylikäs ulkoinen kovalevy, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen elämäntyyliin. Musta ja sininen väritys tekee siitä tyylikkään ja erottuvan. Voit ottaa sen mukaasi minne tahansa ja tallentaa ja jakaa tiedostoja missä

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 61 vrk 10 h 2 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.