Kuvaus

Tuotteen ADATA HD770G external hard drive 1 TB Black Red kuvaus


ADATA HD770G ulkoinen kovalevy 1 TB Musta Punainen

Tuo tyyliä ja suorituskykyä tallennusratkaisuihisi ADATA HD770G ulkoisen kovalevyn avulla. Tämä kovalevy yhdistää tyylikkään mustan ja punaisen värin sekä huippuluokan toiminnallisuuden tarjoten sinulle luotettavan ja kestävän tallennusratkaisun.

Kestävä suorituskyky

Tämä HD770G ulkoinen kovalevy on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Sen iskunkestävä rakenne ja IP68-luokiteltu pöly- ja vesitiiviyys takaavat, että tietosi säilyvät turvassa kaikissa olosuhteissa. Voit siis luottaa siihen, että kovalevy kestää päivittäisen käytön ja tarjoaa luotettavan tallennuksen pitkäksi aikaa.

Nopea tiedonsiirto

HD770G:ssa on USB 3.1 Gen1 -liitäntä, joka mahdollistaa nopean tiedonsiirron ja takaa tehokkaan toiminnan. Voit siirtää suuria tiedostoja ja varmuuskopioida tietosi nopeasti ja helposti ilman aikaa vieviä odotuksia. Lisäksi kovalevyn sisäinen kovalevy on varustettu SSD-teknologialla, joka tarjoaa entistä nopeamman suorituskyvyn ja lyhentää tiedonsiirtoaikoja entisestään.

Tyylikäs muotoilu

Tämä HD770G ulkoinen kovalevy ei pelkästään tarjoa erinomaista suorituskykyä, vaan se näyttää myös upealta. Musta ja punainen väriyhdistelmä luo modernin ja tyylikkään ulkonäön, joka sopii täydellisesti nykyaikaiseen työympäristöön tai kotitoimistoon. Voit siis lisätä tyyliä tallennusratkaisuihisi samalla kun varmist

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 50 vrk 19 h 25 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.