Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Otsikon ja kuvien mukainen upea, vaille käyttöä jäänyt Adidas -laukku. Alkuperäinen Adidas -tuote. Ostettu aikoinaan Helsingistä merkkiliikkeestä.

Kuvien "laatu" ei valitettavasti hääppöinen ole, kun surkealla kameralla räpsii. Laukkua en täyttänyt kuvia varten, joten sanomattakin selvää, että laukun ryhti ja estetiikka nousee toiseen potenssiin, kun sisällä on tavaraa.

Unisex -malli!

Sisällä sisustaa vasten nostettava pohjavahvistus, mikä helpottaa laukun siistimistä. Sisuksissa myös tarviketaskuja sekä "pesulappu/ kooditunnisteet", joista en jaksanut erikseen kuvaa ottaa jo sen hankalan sijoituksenkaan tähden.

Noin mitat: L 43 cm, K 35 cm, S 8 cm (sisushan tosin antaa reilusti myöden runsastakin tavaramäärää varten). Olkahihnassa pituutta piisaa niin tarvittaessa, ja laukkua onkin mainio pitää hihna viistosti rintakehän yli laukkuosan ylettyessä takamukseen asti ja allekin jopa.

Kotina lemmikitön, savuton ja lapseton talous, joten laukun kunto sen mukainen. Säilytetty optimioloissa ostoajankohdasta alkaen.

Postitettaessa: Ärräpakettina ostajaa lähimpänä sijaitsevaan R-kioskiin seurantatunnusten kera.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
49 €
Ilmoitus on sulkeutunut 29.4.2024 12:21
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.