Kuvaus

Tuotteen Adler AD 3051 electric grill kuvaus


Adler AD 3051 sähkögrilli

Tuo grillijuhlat kotiisi helposti ja nopeasti Adler AD 3051 sähkögrillin avulla! Tämä tehokas ja monikäyttöinen grilli on täydellinen valinta kaikille grillauksen ystäville.

Tehokas ja nopea

Adler AD 3051 sähkögrilli tarjoaa tehokkaan ja nopean grillauskokemuksen. Sen tehokas sähkövastus lämmittää grillin nopeasti haluttuun lämpötilaan, jolloin voit aloittaa grillaamisen hetkessä.

Monikäyttöinen suunnittelu

Tämä sähkögrilli on suunniteltu tarjoamaan monipuolisia grillausmahdollisuuksia. Siinä on irrotettava ritilä, joka mahdollistaa erilaisten ruokien grillaamisen. Voit valmistaa herkullisia pihvejä, kanaa, kasviksia ja paljon muuta.

Kätevä käyttö

Adler AD 3051 sähkögrilli on erittäin helppokäyttöinen. Siinä on säädettävä lämpötilan säätö, jonka avulla voit valita haluamasi grillilämpötilan. Grillausprosessin aikana voit myös tarkkailla ruoan kypsymistä läpinäkyvän kannen avulla.

Helppo puhdistaa

Grillin puhdistaminen ei ole koskaan ollut helpompaa. Adler AD 3051 sähkögrillin irrotettava ritilä ja rasvakerääjä helpottavat puhdistusprosessia. Voit helposti poistaa ruoan jäämät ja rasvan grillistä ja pitää sen puhtaana jokaisen käyttökerran jälkeen.

Turvallinen ja kestävä

Tämä sähkögrilli on suunniteltu turvallisuus mielessä. Siinä on lämpötilan säätö ja ylikuumenem

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 52 vrk 23 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.