Kuvaus

Oletan, että on 1920-1930 vuosien väliltä oleva AGFA valokuvausalan myymälän kuvakuori. Kuori on 18x13cm ja kannessa on senajan tyylikäs NAINEN aivan hulmuavassa kaulahuivissa huutamassa valokuvattavalle kohteelle viimehetken neuvoja. Kädessä hänellä on sen aikakauden paljekamera ja kaapeli-laukaisimella . 
Mitä näillä nykyaikainen digitaali-ja atomivoimala-aikakauden ihminen tekee?

 Ei sitten yhtään mitään, ovat vain historiasta kiinnostuneelle pieni muistojen pala menneestä ajasta.
Lähinnä vanhasta valokuvamaailmasta kiinnostuneelle tai opettajalle tms. sopivaa materiaalia, tai kotiseutumuseoon koululuokkien katsottavaksi. 

Naisille tai muodista kiinnostuneella on mielenkiintoista katsoa kuoren päällä olevan naisen JUGEND-tyylistä naisen vaatetusta, 1900-1920 vuosien välillä oli tyylikäs kaunis elegantti nainen pukeutunut suurinpiirtein  näin. Hänen tuulessa hulmuava huivi on huomiota herättävä ja  huomaa myös korut. Pelkästään tätä naisenkuvaa kannattaa  kopioida, hän on meidän aikakauden mielestä hyvä oman aikakautensa edustaja.
FOT16OK201a  valokuva  antiikki kamera valokuvan kuori kotelo muoti naiskauneus tyyli rekvisiitta teatteri mainos  on aito vanha tavara, ullakkolöytö erään piirongin vetolaatikosta kohteen rahallinen arvo perustuu sen ikään ja harvinaisuuteen keräilyarvoon keräily valokuvaus
Kyseessä on pelkkä tyhjä kuori, sisällä olleet valokuvat kuvat ja lasi-negatiivit ovat kadonneet jo vuosikymmeniä sitten. 

Kamera foto valokuvaus optiikka kiikari asioista kiinnostuneelle. Yleensä huudetaan muuta tavaraa mukaan. Säilytä, ei näitä liikoja maailmassa ole. Firma AGFA oli saksalainen, siis Eurooppa yritys valokuvaus alalta ja keskittyi kameraan optiikkaan ja valokuvien filmiin ja kehitykseen.    Maailmalla oli ison jenkkirahan yritys KODAK, jonka kanssa AGFA kilpaili.....nykyään on AGFA vain pieni tuotemerkki ja Kodak firman johto nukkui ja digitaali kuvaus yllätti tehtaan johdon, rahavaikeudet alkoivat. 

Molemmat merkit ovat kameroina halpoja ja ilman statusta, halpaa miljoona massaa...en koskaan voinut suositella kameran ostajalle, että hän ostaisi AGFA tai KODAK kameran. 

Kohde on Hampurissa, Saksa
Lähetyskulut voi hyvin yksinkertaisesti "alentaa siedettäviksi" sillä usein on postimaksu porrastettu painon mukaan ja lähetyskulu on siksi aivan sama, painaa tavara 1kg tai 5kg. Kun huudat samaan pakettiin myös jotain muuta, kohtuullinen postimaksu!
On järkevää ehkä pyytää sitoumuksetta lisää valokuvia ja katsoa, mitä muuta sama lähde tarjoaa, yli 100 kohdetta!!!
Huutokaupan kohde on se,mikä näkyy valokuvassa ja VAIN se, minkä näet kuvassa, kuuluu myös kauppaan. Jos valokuvassa ei esim. näy pakkauslaatikkoa, ei se kuulu kauppaan tai joku muu tarvike, jonka OLETAT olevan mukana, mutta ei ole kuvassa, sitä ei ole mukana!  Siis katso valokuvaa tarkkaan ja pyydä vaikka lisää kuvia.
Tavaran kunnon määritelmän perusta on aina OPTINEN tarkastelu, en missään tapauksessa kokeile ja testaa tavaran toimintaa tai sielunelämää. Siksi on mahdollista, että määritelmässä kohteen kunnossa lukee "HYVÄ" ja kotona haivaitset, ettei koje/esine/kohde toimi. En siis kokeile kaikkia lamppuja, en puhalla joka huuliharppua, en testaa tavaraa. Jos TIEDÄN, että on VIKAA, kerron sen AINA!  Etäkauppa sisältää aina mahdollisuuden pettyä, näin käy meille kaikille ja jopa usein, sellaista se vaan on.  Mieti, soveltuuko ko. kauppatapa sinulle ollenkaan, on paljon ihmisiä, jotka eivät osta tavaraa ollenkaan näkemättä ja kokeilematta sitä.
 Huutonetin reilun pelin sääntöjen mukaisesti on huudon tekijän ENNEN huutoa luettava tarjouksen kaikki ehdot läpi ja huudon antamalla hän myös hyväksyy niiden noudattamisen.  Huudon voittaja sitoutuu noudattamaan 
niitä toimitus-ja maksutapoja, jotka on ilmoituksessa kerrottu, esim. en hyväksy mitään rahasiirtoja Western Union avulla  vaikkapa Afrikasta, vaan kaikki kaupan EHDOT ovat  juuri ne, mitkä on ilmoituksessa mainittu, poikkeuksia ei ole.
Ole hyvä ja lue ehdot läpi ennen huudon antoa 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 87 vrk 8 h 49 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

3,85 € Sulkeutuu 87 vrk 8 h 49 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.