Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt myynnissä siistikuntoiset, laadukkaat, Ranskalaiset Aigle- ratsastussaappaat suosituinta kokoa 39. Saappaita on toki jonkinverran käytetty, eli pieniä naarmuja ja hankaumia löytyy. Edellinen omistaja on kirjoittanut nimensä varsien suille, mutta sehän vaan helpottaa löytämään omat saappaat tallilla :-)


Yleisilmeeltään kuitenkin erittäin siistit saappaat, joilla kehtaa mennä kisoissakin.  Saappaissa on uudempi, ns. paremmin hengittävä vuori ja varren leveys on normaali (M), Pienenä yksityiskohtana uudistunut aiglen-logo varsien yläpäässä, eli nämä on tallin uusimmat saappaat.

Näillä saappailla ratsastelet pitkään, kisoja myöten ja täydellisen vedenpitävyyden ansiosta nämä sopii erinoimaisesti kumisaappaiksi, vaikka sateisille kaupungin kaduille, kevään kurakeleistä puhumattakaan :-) Ratsastussaappaathan on nyt muotijalkineet, eli nämä saappaat käy myös bilettämiseen :-) Aiglen saappaiden valmistuksessa ei ole vahingoitettu yhtään eläintä toisin kuin nahkasaappaiden. Nämä on siis oikeastaan vegaaniset saappaat! Aiglet kestää äidiltä tyttärelle tai isältä pojalle :)

Postikulut ostajalle tai nouto.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


15 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.5.2024 10:47
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.