Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Alan Wallace: Buddhalainen mielenharjoitus

  • Basam Books, 2004; pehmeäkantinen kirja, 316 sivua
  • Esinimiölehdestä pyyhitty nimmari, josta jäljellä kulumakohta paperissa, muuten siisti, lähes lukemattoman näköinen
  • HINTA: 8 euroa + toimituskulut kirjeenä 4,50 euroa (tai seurattavana pakettina 6 euroa) = 12,50 euroa (= 14 euroa)
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Vapaa-aika ja tilaisuus lähteä henkisen harjoituksen tielle on todella harvinainen mahdollisuus. Tämä opas buddhalaiseen mielenharjoitukseen motivoi lukijaa lähtemään elämänmittaiselle matkalle ja löytämään sen myötä mielenrauhan ja onnellisuuden arkipäivässä. Teoksen lähtökohtana on perinteinen tiibetinbuddhalainen Atishan seitsemän kohdan mielenharjoitus, joka tunnetaan myös lojong-harjoituksena. Kirjoittajan erityinen lahja on buddhalaisen filosofian hienovaraisten käsitteiden selittäminen älykkäästi ja oivaltavasti, länsimaiselle lukijalle sopivalla tavalla. Näin syntyy selkeä, ymmärrettävä ja inspiroiva johdatus ikivanhaan harjoitukseen, joka sisältää kaikki buddhalaisuuden keskeiset teemat. Alan Wallace sai munkkivihkimyksensä Dalai-lamalta ja toimi 14 vuotta tiibetinbuddhalaisena munkkina. Hän opiskeli sittemmin myös länsimaista tiedettä ja suoritti tutkinnon fysiikassa ja tieteenfilosofiassa ja uskontotieteen tohtorin tutkinnon Stanfordin yliopistossa. Wallace on opettanut buddhalaista filosofiaa ja mietiskelyä Euroopassa ja Yhdysvalloissa 70- luvulta lähtien ja kääntänyt useita tiibetinbuddhalaisia tekstejä. Vuodesta 1987 alkaen hän on järjestänyt Mind and Life konferensseja Dalai-laman ja länsimaisten tutkijoiden välillä. Hän on opettanut Santa Barbaran yliopistossa, Kaliforniassa ja johtaa nykyään Santa Barbaran Tieteidenvälisen tietoisuudentutkimuksen instituuttia, joka perustettiin vuonna 2003. "Lukijat jotka panevat täytäntöön tämän kirjan antamat ohjeet, uudistavat mielensä ja saavuttavat sisäisen rauhan, joka on myös maailmanrauhan ja onnellisuuden avain." Hänen pyhyytensä Dalai- lama Mind and Life konferenssissa New Yorkissa v. 2003.

hakusanat henkinen kasvu mietiskely buddhalaisuus buddhalaiset vieraat uskonnot elämänfilosofia buddhalaiset harjoitukset henkinen herääminen meditaatio Tiibet tiibetinbuddhalaisuus uskonto

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


8 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.4.2024 0:26
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.