Kuvaus

100% aidot Miu miu (Pradan sisarbrändi), naisten korolliset sandaalit, joiden päälliosa on vaalean beesiä juuttikankaan tyyppistä kangasta punaisin reunuksin ja sisäpohja on valkoista nahkaa punaisin tikkauksin. Tyylikkäät, kauniit ja laadukkaat sandaalit! Katso lisäkuvat kengistä tekstin jälkeen!

Sandaalien sisä- ja ulkopohjissa on Miu miun logot ja sandaalit ovat luonnollisesti laadukkaasti ’made in Italy’. Sandaalit on sisäpohjasta vuorattu laadukkaalla valkoisella nahalla ja kuten usein hinnakkaammissa kengissä, myös niiden ulkopohjat ovat nahkaiset. Siron koron korkeus on n. 6 cm. Sandaalien koko on eurooppalainen 37 ja niiden sisäpohjan pituus on pisimmillään n. 24,8 cm. Sandaalien mukana tulee niiden harmaa Miu miun ’dust bag’. Sandaalit on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. oli 390 USD (+ alv eli n. 420 USD), olen käyttänyt niitä vain kerran tai kaksi ja sandaalit ovatkin lähes uudenveroisessa kunnossa, vähäisiä käytön jälkiä näkyy sisä- ja ulkopohjissa (nahkaisiin ulkopohjiin jäljet käytöstä kun tulevat jo ensimmäisestä käyttökerrasta!). Hanki tästä nyt laadukkaat AIDOT Miu miun sandaalit superedulliseen hintaan!

Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 66 vrk 15 h 35 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

35 € Sulkeutuu 66 vrk 15 h 35 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.