Kuvaus

100 % aito Aquascutum of London miesten tummansininen neuletakki, jossa on helmassa Aquascutumin logokuviointia. Katso lisäkuvat ja -tiedot neuleesta tekstin jälkeen!
 
Takissa on edessä vetoketju, jonka metallivetimeen on kiinnitettynä Aquascutumin logolla varustettu pidempi kangasvedin. Lisäksi vasempaan sivusaumaan on ommeltuna Aquascutumin musta logolappu. Takissa on resorit kauluksessa, hihansuissa ja helmassa. Aquascutumin logoruudutus kiertää neuletakin helmaa etu- ja selkäpuolella. Neuleen sisällä on autenttisuuden varmistavat Aquascutumin laput. Materiaali on 100% puuvillaa, pusero on laadukkaasti ´made in Italy´, koko on M, tarkista antamani mitat koon sopivuuden varmistamiseksi. Neuletakkia on käytetty jonkin verran, mutta se on edelleen hyvässä kunnossa. Neuletakki on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 390 USD (+ alv eli n. 420 USD).
 
Tarkemmat mitat löytyvät kuvien jälkeisestä mittataulukosta, jossa kaikki mitat on annettu senttimetreinä. Mitat on otettu venyttämättä, huomioi siis vaatteen materiaali sen suhteen, voivatko mitat joustaa. Tämän neuleen materiaali on joustavaa. Mitat on otettu seuraavilta kohdin (sikäli kuin mitta soveltuu vaatteeseen): leveys kainaloiden alta, kokopituus (joko takaa kauluksen alta helmaan tai hartioilta helmaan), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan), hihan ulkopituus ja leveys helmasta. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 6 h 51 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 95 vrk 6 h 51 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.