Kuvaus

100% aito ja uusi, laput kiinni, Francesco Biasia leveä nahkavyö, jossa oliivinvihreän mokkanahkaisen leveämmän osan päälle on kiinnitettynä kapeampi vyö ruskeaa käärmekuvioitua nahkaa – erikoinen ja näyttävä vyö! Vyössä on kullanvärinen metallisolki, joka on muodoltaan Biasialle tyypillinen. Kapeamman ja leveämmän vyön kiinnityskohdissa on Biasialle tunnusomaisen muotoiset kullanväriset niitit. Vyön leveys on n. 4 cm (kapeamman vyön leveys on n. 2 cm) ja sen koko on M. Vyön kääntöpuolen nahkaan on painettuna  ´Francesco Biasia, genuine leather, made in Italy, M´, kääntöpuolen vaaleassa pinnassa näkyy joitain, säilytyksessä syntyneitä, tummempia jälkiä (ne eivät näy päälle, eivätkä siis haittaa käyttöä). Pituus ensimmäiseen kiinnitysreikään on n. 89,5 cm ja viimeiseen n. 99,5 cm, vyön kokonaispituus solkineen on n. 105 cm, ilman solkea n. 102 cm.  Hankittu UK:stä, lapuissa näkyy alkuperäinen ovh. GBP 84,92 eli n. 98 e. Liike josta vyö on hankittu, TKMaxx, myy merkkituotteita alennuksella ja alkuperäisen hintalapun puuttuessa se antaa ohjehintana ns. referenssihinnan, joka on aina varovaisesti asetettu, niin että todellinen ohjehinta on vähintään annetun referenssihinnan mukainen ja oman kokemukseni mukaan sitä usein huomattavasti korkeampikin. Hanki tästä nyt kaunis ja laadukas AITO Biasian nahkavyö superedullisesti, laputkin kiinni, joten sopii vaikka arvolahjaksi!
 
Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut.  Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 95 vrk 11 h 10 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

20 € Sulkeutuu 95 vrk 11 h 10 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.