Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Francesco Biasia ihastuttava nahkainen iltalaukku, jossa tummansininisen nahan päälle on ikäänkuin sprayattuna kullanväriä ja myös tehosteet ovat kullanväristä nahkaa – tämä laukku taatusti kääntää katseet! Laukun metalliosat ovat kullanväriset. Mielettömän upea laukku juhlakäyttöön! Katso lisäkuvat laukusta tekstin jälkeen!
 
Laukussa on näyttävä kullanvärinen, punottu olkahihna, jonka molemmissa päissä on isot kullanväriset, Biasialle tunnusomaisen malliset logoniitit. Ylhäällä on vetoketju, jossa on vetimenä näyttävän nahkaisen tasselin ohella Biasian kullanvärinen logovedin ´Francesco Biasia´ kaiverruksella. Sisältä laukku on yhtä tilaa, toisella sivustalla on vetoketjullinen sivutasku jonka kullanväriseen, nahkaiseen reunustaan on painettuna ’FrancescoBiasia’ logo kullanvärisen kehyksen sisälle. Laukku on pienehkön kokoinen ja se on vuorattu mustalla satiinipintaisella kankaalla. Laukun mukana tulee Biasian autenttisuustodistus  ’certificate of authenticity’, katso kuvista alhaalta. Hankittu UK:stä, lapuissa näkyy alkuperäinen ovh. 139 GBP eli n. 160 e, ostoajankohtana n. 190 e. Liike josta laukku on hankittu, TKMaxx, myy merkkituotteita alennuksella ja alkuperäisen hintalapun puuttuessa se antaa ohjehintana ns. referenssihinnan, joka on aina varovaisesti asetettu, niin että todellinen ohjehinta on vähintään annetun referenssihinnan mukainen ja oman kokemukseni mukaan sitä usein huomattavasti korkeampikin. Biasian laukut maksavat yleisesti Euroopassa noin 200 eurosta aina yli 1000 euron, useimmat nahkaiset  yli 300 euron.  Hanki tästä nyt ihastuttava, laadukas AITO Francesco Biasian  nahkainen juhlalaukku superedulliseen hintaan, laputkin kiinni joten sopii vaikka arvolahjaksi!
 
Tarkemmat mitat: laukun pituus on pisimmillään n. 27 cm, korkeus on n. 12 cm (keskeltä laukkua) ja syvyys on n. 8 cm. Olkahihnan leveys on n. 2 cm, sen pituus on n. 29 cm ja ns. drop on n. 22 cm keskeltä laukkua, sopii siis hyvin olalla kannettavaksi. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse  (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat  voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!
 
Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


45 €
Ilmoitus on sulkeutunut 21.4.2024 19:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.