Kuvaus

100 % aito ja uusi, laput kiinni, Dolce & Gabbana D&G upea ruohonvihreä takki, jossa on vetoketju ja kaksi läpällistä paikkataskua edessä. Helmassa, kauluksessa ja hihansuissa on resorineulosta, jossa on keltaisen ja oranssin väristen raitojen ohella tehosteena hopeanväriset lurexraidat. Lisäksi paikkataskuissa on oranssinväriset koristeompeleet (pyörylän muotoiset). Jakun materiaali on kevyttä stretchkangasta ja siinä on kuosiinkudottua pystyraitaa. Vetoketjun vetimeen on kaiverrettuna Dolce & Gabbanan D&G –logo ja myös painonapit on näyttävästi kohokuvioitu ’Dolce & Gabbana D&G’ logolla, katso kuvista alhaalta, lisäksi takin sisällä on kaikki autenttisuuden takaavat D&G:n laput hologrammeineen. Materiaali on 94 % puuvillaa ja 6 % elastaania, koko on M, mutta on aika pientä mitoitusta ja sopinee parhaiten pienelle M tai S kokoiselle. Takki on luonnollisesti ’made in Italy’, se on hankittu Jenkeistä, alkuperäinen ovh. 420 USD (+ alv eli 449 USD) eli n. 427 e. Hanki tästä nyt D&G:n näyttävä takki superedulliseen hintaan liki 90 % alennuksella – vaikka lahjaksi!

Tarkemmat mitat: leveys kainaloiden alta on 46 cm (venyttämättä, kangas joustaa hieman), leveys hartioilta (hartiasaumasta hartiasaumaan) on 38 cm, hihan ulkopituus (hartiasaumasta hihan loppuun) on 58 cm, takin kokopituus hartioilta helmaan on 57 cm. Pyydä tarvittaessa lisämittoja tai lisäkuvia emailitse (myös jos haluat mahdollisessa yhdistetyssä kuvassa olevat kuvat yksittäisinä, jolloin voit suurentaa ne helpommin). Huom! mikäli haluat lisäkuvia, muistathan kysymyksessäsi kertoa myös email-osoitteesi jonne kuvat voin toimittaa (enää emme näe toistemme osoitteita Huutonetissä)!

Ostaja maksaa postikulut. Voit ostaa minulta huoletta, sillä annan kaikille tuotteilleni täyden aitoustakuun, saat maksamasi rahat täysimääräisinä takaisin jos tuote ei olisi aito! 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 90 vrk 16 h 9 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

49 € Sulkeutuu 90 vrk 16 h 9 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.