Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Tarjolla on nostalgian täyteinen mahdollisuus omistaa alkuperäinen PlayStation 1 -konsoli, joka tulee täydellisenä alkuperäisessä laatikossaan. Tämä klassinen konsoli avaa oven menneisyyden pelikokemuksiin ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea uudelleen legendaarisia pelejä.

Paketti sisältää:

Alkuperäinen PlayStation 1 -konsoli: Tämä klassinen konsoli on pidetty huolellisesti ja toimii moitteettomasti. Se tarjoaa sinulle mahdollisuuden palata takaisin 90-luvulle ja nauttia suosikkipeleistäsi.
Paketti sisältää kaikki tarvittavat johdot, jotta voit kytkeä konsolin televisioon ja aloittaa pelaamisen heti.
Mukana tulee kaikki tarvittavat ohjekirjat ja muut lisävarusteet, jotka tekevät pelaamisesta helppoa ja vaivatonta.
Tämä PlayStation 1 -konsoli on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat kokea uudelleen vanhoja suosikkejaan tai tutustua ensimmäisiin PlayStation-peleihin. Se sopii niin keräilijöille kuin pelaamisen ystäville, jotka arvostavat pelihistorian merkitystä.




MUKANA MYÖS DEMO LEVY!!

MUKANA MYÖS!!

Kaksi PlayStation 1 -konsolia: Molemmat konsolit ovat toimivia ja tarjoavat mahdollisuuden pelata klassisia PlayStation 1 -pelejä.
PlayStation One: Mukana tulee myös PlayStation One -konsoli, joka tarjoaa yhteensopivuuden alkuperäisen PlayStationin pelien kanssa sekä oman valikoimansa pelejä.
Kaksi ohjainta: Yksi ohjain on erinomaisessa kunnossa, kun taas toinen ohjain on hieman kulunut vasemman puolen tatista, mutta toimii edelleen hyvin.
Neljä peliä: Pakettiin sisältyy Aarreplaneetta (avaamaton muoveissa), Moto Racer 2, Dino Crisis (ilman kantta) ja Crash Bandicoot.
Kolme muistikorttia: Lisäksi mukana on kolme muistikorttia, joilla voit tallentaa pelisi edistymisen. näissä kirpputorin myynti tarrat kiinni paitsi yhdessä.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


140 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 30.4.2024 21:00
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.