Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Täältä voit huutaa itsellesi 4 madallusjousta + 4 Bilstein B4 iskunvaimenninta VW T5:lle, eli täydellisen alustasarjan etu- ja taka-akselille. Tämä sarja sopii kaikkiin VW T5 T6 T26 T28 T30 VAN Transporter Camper 2003>   eli autoihin joissa enintään 3,0 t sallittu kokonaispaino. Eri kohteessa löydät vastaavan sarjan raskaille (3.2t) VW T5 malleille (suurin osa tarvitsee kuitenkin tämän sarjan).

VW T5:lle löytyy H&R:ltä neljä eri madallasjousta: 29270-1, -2, -3 tai -4. Selvitämme oston jälkeen, mikä versio sopii sinuun T5:een.

Bilstein B4 iskunvaimentimillä on vakiopituus ja ne soveltuvat enintään 40 mm madallukseen.

Tässä madalluskitin tekniset tiedot:

Valmistaja:  H&R / Bilstein

    Vuosimallille: 03/03 alkaen
    Hyväksyntä: saksalainen TÜV todistus
    Madallus noin: 40 mm / 40 mm
    Jousien yhteensopivuus: 2WD ja 4WD
    Saat: 1 kokonaisen sarjan, eli neljä jousta (eteen ja taakse) + 4 Bilstein B4 iskunvaimentajaa, myös etu- ja taka-akselille.

Jos olet epävarma kitin sopivuudesta omalle VW T5:lle, ota yhteyttä meihin. Pystymme toimittamaan koko H&R ja Bilstein tuotevalikoiman, joten jos haluamaasi tuotetta ei löydy, voimme lisätä sen tänne.

Lähes kaikki H&R tuoteet lähtevät maksunjälkeisenä päivänä, Bilstein-tuotteiden postitus voi kestää vuorokauden enemmän. Normaali toimitusaika Suomeen on 5-6 työpäivää. Saat yleensä kaksi eri pakettia, toisessa jouset ja toisessa iskarit, koska yhteispaino on yli 30 kg. Paketit saattavat saapua eri päivinä ja ne voivat tulla myös eri pakettipalveluilla.

Näytä lisää Näytä vähemmän
Lainavertailu

Tarvitsetko rahoitusta? Vertailemalla lainoja löydät sinulle edullisimman ratkaisun.

Osta heti
465 € / kpl
Ilmoitus on sulkeutunut 3.12.2016 16:48
Osta heti Lisätiedot
Maksaminen ja toimitus
Hintaehdotukset
Kysymykset