Kuvaus

[AC0816]

Kuvanmukainen, HYVÄSSÄ iskussa oleva nidottu isokokoinen painosÄLYN / PSYKOLOGIAN / TEIDON ym. diggareille.

MAKSAA KAUPASSA 29,60e -> KATSO  https://www.booky.fi/tuote/aldridge_susan/_alypaa_keskeisen_tiedon_kasikirja_/9789512079643
ja Huom: Käytetytkin samassa paikassa alkaen 30,00e :-)
 

"ÄLYPÄÄ" Keskeisen tiedon käsikirja   

Aldridge Susan - King Humphrey Elizabeth - Whitaker Julie

Tämä kirja auttaa painamaan mieleen asioita, jotka olet ehkä unohtanut, joita et ole koskaan oppinutkaan tai jotka olet vain sivuuttanut.

Kirjan yhdeksän aihealuetta kattavat kaiken aina atsteekeista ydinvoimaan ja alkuräjähdyksestä zarathustralaisuuteen. Kunkin aihealueen keskeinen tieto on esitetty ytimekkäästi ja turhia jaarittelematta. Kirjassa on myös sarja viihdyttäviä tietovisailuja, joiden hauskat, herkulliset ja äärimmäisen haastavatkin kysymykset paljastavat, kuka on todellinen älypää.

  • Haluaisitko päteä keskusteluissa eri aloilla toimivien ihmisten kanssa ja loistaa tiedoillasi taiteesta, historiasta tai itämaisista uskonnoista? Älypää – Keskeisen tiedon käsikirja antaa omien sanojensa mukaan juuri oikeat eväät näihin säkenöiviin keskusteluihin. 

  • Käsikirja kertoo ”mutkattomalla arkikielellä” perustiedot muun muassa maailmankaikkeudesta, keksinnöistä, yhteiskunnan rakenteesta ja uskonnoista. Mukana on niin ilmiöihin liittyviä ihmisiä kuin knoppitietoa kyseessä olevasta asiasta.

  • Kirjan hauskin puoli on kappaleiden lopussa olevat visailukysymykset, joilla voi pommittaa vaikka kahvihuoneen rikkiviisaita, jotka luulevat tietävänsä kaiken. Ja voivat he tietää nämäkin: hyönteisen ruumiin kolme pääosaa, vanhin tunnettu korkeakulttuuri ja taloustieteen isä.


Asiasanat: hakuteokset visailukysymykset 
Tuoteryhmä: Suomalaiset kirjat > Yleisteokset. Kirja-ala > Yleiset tietoteokset

MAKSUTAVAT KULUTTAJILLE

Suomentanut: Veli-Pekka Ketola

Gummerus Kustannus Oy, 2009

Kirjaa painaa lähes 600g

VOITTOHUUTO ja PK.  4.95e TILILLE ja TUOTE POSTIIN.  

PK.  on viitteellinen ja se veloitetaan ostohetkellä POSTI:N hinnaston mukaan. POSTI vain tuntuu nostavan hintoja niin tiheään, että kohteessa saattaa olla jo huudon päättyessä "vanha Postitus hinta" :-Edelliset korotukset olivat: 03/22, 05/21, 06/20, 08/19, 03/19, 05/18, 10//17, 04/17, 01/17, 11/16, 02/16, 02/15, 01/14, 06/13 ja 10/12

PS. Valitettavasti en ole ennustaja, enkä ole myöskään postissa töissä,  joten en voi tietää noista korotuksista ennakkoon, mutta  pyrin silti  aina pitämään tiedot ajantasalla, mutta minulla on vaan niin paljon kohteita myynnissä, että ei toivoakaan aina korotusten tullen päivittää tietoja ajantasalle, siinä menisi nääs päiviä / viikkoja.

 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 81 vrk 4 h 50 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

8,95 € Sulkeutuu 81 vrk 4 h 50 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.