Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Nyt Suomessa vähän erikoisempi streamauslaite. Rohkeitten ja vapaitten maasta eli ihan USA:sta asti laukun pohjalla on tullut Amazonin Fire-möllykkä. Vuosi oli 2019. Malli saattaa olla vuodelta 2017. Laite on vikkelä ja loihtii esille erittäin pätevää 4K-kuvalaatua, tekniikassa ei ole mitään valittamista. Itselläni on myös Apple TV 4k enkä näitä laadullisesti erota toisistaan.

Amazon sen sijaan vihaa Suomea. Laite toimisi Ruotsissakin täyttä häkää, mutta Suomessa sovelluskaupasta on turha etsiä Yle Areenaa. Tai ainakin minulla loppui konstit ja aika ihmetellä asiaa pitempään (10 minuuttia maltoin yrittää).

Laitetta pystyy kuitenkin päivittämään ja siinä on nyt uusin Fire OS 6.2.9.5 firmis. Netflix, Primevideo ja Disney ainakin toimivat kun kokeilin. Suomitekstitkin näkyivät, että sen verran vastaan ovat sentään tulleet.

Obskuuria mediatekniikkaa harrastavalle ja yksinäiselle piruparalle verraton peli, tällä kun voi jutella Alexan kanssa supattamalla kaukosäätimeen.

Tuossa joku ulkomaankirahvin arvostelu mötikästä: https://unplugthetv.com/amazon-fire-tv-review/#more-141

Mukaan tulee se kaukosäädin ja usb-johto. Laturin olen varmaan jättänyt sinne kotimaahansa, ei se olisi täällä Suomessa töpseliin mahtunutkaan. Laite voi ottaa virtansa TV:n usb-töpselistä tai jos sellaista ei ole, niin mikä tahansa USB-laturi ajaa saman asian.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


19 €
Ilmoitus on sulkeutunut 12.5.2024 17:16
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.