Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Myyntiin vanha komeron perällä lojunut prosessori.
Prossu on toimivana irroitettu joskus 3-4kk sitten. Ollut pelikäytössä ja toiminut hyvin. Ikää prossulla on 4vuotta ja 7kk, joten takuu mennyt ajat sitten. Ajoittain katsonut lämmöt, kellotukset, jännitteet ja ollut ok (ei heittelyä) kun oli vielä käytössä.
Prosessori toiminut esim. Emolevyissä AM4 (Asus Prime B450-Plus ja Asus prime X570-P).

Mukana tulee alkuperäinen (melkein käyttämätön) Wraith RGB jäähdytin. Paketti jossa prossu ja jäähdytin tulee ei ole alkuperäinen (kyseessä on omassa käytössä olevan jäähdyttimen paketti).

Mieluiten nouto / toimitus lähi alueelle (Kokkola), mutta toimitus mahdollista myös posti ennakolla. Postituksen hinta (~9e) sisältyy tuotteen myynti hintaan (59e). Haku / lähialueen toimitus huomioidaan hinnassa.

Huom.! tuotteella on ikää ja takuu umpeutunut myyjän kautta. Tuote myydään siinä kunnossa kun se kauppojen teko hetkellä on (ollut toimiva kun irroitettu 3-4kk sitten.
En ota vastuuta ostajan aiheuttamista vioista / vaurioista tai postin kuljetuksessa aiheutuneista vaurioista tai vioista. Lähetettäessä pakkaan ja dokumentoin tuotteen huolellisesti.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


59 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 23.5.2024 18:20
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.