Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Amerikkalainen silkkisolmio arviolta 1940-1950-luvulta.

Merkinnät lapuissa takana: C.O. Miller, Stamford, Conn., Superba Cravats.

Eipä liiku Suomessa näitä amerikkalaisia vintagesolmioita. Tässä vielä rohkea kuvio!

Ajalta jolloin solmiot olivat kuin taideteoksia. Ei tule varmasti samanlaista vastaan!

Ei varmaan ole juurikaan pidetty. Olin jo laittamassa, että uudenveroinen, kun huomasin, että pieni tahra takana, joka ei tosin näy minnekään. Tämän takia kunto vain tyydyttävä, vaikka ei eteen näy mitenkään ja kaikin puolin harvinaisen moitteeton vaikutelma. Katso viimeinen kuva.

Hieno kuvio. Varsinainen huomiomerkki. Jos haluaa huomiota, tällä sitä saa. Silti samalla tietyllä tavalla hillitty vaikutelma vaaleansinisen pohjan takia. Ehkä hieman myös Japani-tunnelmaa.

Puhdasta silkkiä, mistä maininta takana.

Pituus noin 129,5 cm.

Leveys leveimmästä kohdasta noin 10,5 cm.

Tästä hyvään kotiin.

Postikulut ostajalle.

Matkahuollon huutopakettina 6,85 euroa, jolloin saat seurantatunnuksen lähetyksellesi. Periaatteessa mahdollista lähettää hieman edullisemmin tavallisena kirjeenä, mutta en tätä toimitustapaa suosittele.

Hoidan oman osuuteni ehdottoman luotettavasti, ks. tarvittaessa yli 900 positiivista palautettani, mutta Postin taikka Matkahuollon toiminnasta en voi ottaa vastuuta eli siinä riski ostajalla. Pakkaan kyllä hyvin.

Huomaa, että olet huutamassa käytettyä, varsin iäkästä tuotetta, joten pientä kulumaa voi aina tämän ikäisessä tuotteessa olla, minkä hyväksyt huutaessasi. Olen yrittänyt tässä luotella mahdolliset puutteet mahdollisimman täsmällisesti, mutta en minä tästä muuta kuin taakse jäävän tahran löydä.

Katso muutkin kohteeni. Myynnissä paljon klassikkotavaraa. Vintage-pukeutumistakin!

Hakusanoja: Silkkisolmio, solmio, kravatti, Stamford, Connecticut, USA, Amerikka, amerikkalainen, 1940-luku, 1940-luvun, 40-luku, 40-luvun, 1950-luku, 1950-luvun, 50-luku, 50-luvun, jazz, jatsi, swing, rasvaletti, rasvis, rasvatukka, teddy, teddy boy, diinari, rockabilly, rock, rokkari, vanha, antiikki, retro, vintage.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


35 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 20.5.2024 0:17
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.