Tuote on myyty käyttäjälle X-Five hintaan 137 €

Kuvaus

Toimiva amiga 500. Floppy asema lukee ja kirjoittaa hyvin. Kuoret ehjät. Ei pahasti kellastuneet. Näppäimistö on kyllä tosi valkoinen mutta likainen. 1.2 kickstart. Kuvassa kaikki mitä tulee mukaan. Rev5 emolevyn päällä oleva "pelli kansi" puuttuu, mutta ei vaikuta toimintaan mitenkää. Laajennus portin muovi kansi puuttuu. Hiiri toimii mutta kehnosti, vaatii ainakin puhdistuksen. Tac2 toimii. 520 modulaattori mukaan jolla saa komposiitti kuvan uuteenkin telkkuun (rca johto ei tuu mukaan) Ollut varastoituna itsellä kauan ja nyt nopeasti testattu ja toimii. Varaston tyhjäystä ja kaikkea muutakin tulossa myyntiin kunhan ehdin testata ja kuvata. Ostaja voi kysyä lisähinnasta jotain muutakin oheis tavaraa/pelejä halutessa mukaan. Disketit ei ole kaikki testattuja mutta osa mitä kokeilin toimi hyvin, eikä tietoa kaikkien sisällöstä, jää ostajalle testailu.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Hinta nyt:
137 €
Ilmoitus on sulkeutunut 20.4.2024 18:33
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.
muokattu 19.4. klo 18:32

Hei! Jos en ihan väärin käsittänyt, niin tämä Amiga 500 on "Chicken Lips"-malli, jossa mekaaninen näppäimistö? Näin päättelin, kun tuo kotelon Commodore-logo näyttäisi olevan kohokuviollinen. Itse näppäimistö ei myöskään ole kellastunut.

19.4. klo 18:59

Se on varmaankin se. En koskaa kunnolla tienny mikä tekee amigasta chicken lips mallin. Nyt kun vertasin näppäimistö tuntumaa toiseen perus amigaan niin tuntuma on tässä paljon parempi, ääni myös erilainen.

13.4. klo 18:02

Onko varastointi tapahtunut lämpimässä ja kuivassa tilassa vai kylmässä ja kosteassa?
Onko lisämuisti koneen sisällä ja onko sitä koskaan huollettu? Pyydän sisältä kuvaa kansi irroitettuna niin,että lisämuistin liitin näkyy kuvassa?

muokattu 16.4. klo 16:58

Ei lisämuistia eikä oo koskaa lisämuistin patteri vuotanu emolevylle, testattu myös lisämuistin kans ja toimi. Varastoitu kuivas lämpimäs. Voin laittaa vielä kuvan jos se jotenkin helposti tässä alustassa onnistuu, mutta lisämuisti slotis ei vikaa.