Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Oheisten kuvien erittäin siistit ja hyväkuntoiset kaiuttimet upealla kirsikkapinnalla. Kirsikan värinen malli on ollut Xenon malliston kallein malli uutena. Kyseessä on Xenon malliston uusin versio. Parannuksia aiempiin malleihin keskiäänielementin magneettisuojaus, WBT:n liittimet, basson säätö kytkimellä ja uudempi bassoelementti.

Tällä hetkellä Amphionin mallistossa kokonsa ja ominaisuuksiensa puolesta näitä lähimmin vastaa 5800 euron hintaiset Amphion Argon 7LS kaiuttimet. Rakenteelllisesti Xenon on kuitenkin huomattavasti lähempänä Amphionin lippulaivaa, eli Krypton3 mallia kotelon rakenteineen, sivubassoineen, kolmitie-rakenteineen ja hyperkardioidineen. Krypton3 mallin parihinta on tätä nykyä 20000€.

Amphion Xenon on erittäin hieno suomalainen, Kuopiossa valmistettu kaiutinpari, joka tarjoaa laadukasta ääntä. Tässä on tietoa Xenon-kaiuttimista:

Tyyppi: 3-tie, 3-elementtinen kaiutinjärjestelmä.
Taajuusvaste: 28 Hz - 20 kHz.
Suositeltava vahvistin: 25 - 300 W.
Jakotaajuudet: 150 Hz ja 1200 Hz.
Impedanssi: 8 ohmia.
Herkkyys: 87 dB.
Basso: 1 x 8 tuuman alumiinikartio.
Keskialue: 1 x 6.5 tuuman alumiinikartio.
Diskantti: 1 x 1 tuuman alumiinidome.
Kotelotyyppi: bassorefleksi.
Mitat: Korkeus 107 cm, syvyys 36 cm, leveys 19 cm.
Paino: 32 kg/kpl.

Annan pakettiin mukaan alkuperäiset alusraudat piikkeineen ja aluslevyineen sekä bassorefleksitulpat. Lisäksi kaupassa tule mukana Amphionilta erikseen hankitut, 90€ maksaneet keskiäänielementtien suojukset. Ja vielä lisäksi kauppahintaan sisältyy SupraPlyn laadukkaat kaiutinkaapelit kullatuilla banaaniliittimillä.

Toimitustapana on nouto ja samalla koekuuntelu Ylivieskassa. Samalla ostaja pääsee vertaamaan näitä muihin huippukaiuttimiini (Amphion Creon ja KEF R11).

Voin ottaa vaihdossa osarahoituksena huippusiistin ja hyväkuntoisen Revox PR-99MK2 tai MK3 kelanauhurin tai Denon DP-59L levysoittimen tai Marantz PM-14S2 stereovahvistimen. Lisäksi voin ottaa vaihdossa Nakamichi ZX-9 tai CR-7 kolmiäänipäisen kasettidekin.

Hakusanoja kaiuttimet, kaiutinpari, Amphion, levysoitin, kelanauhuri, stereovahvistin, kasettidekki.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1 100 €
Ilmoitus on sulkeutunut 24.5.2024 19:00
Myyjä edellyttää ostajalta tunnistautumista.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.