Ilmoitus on sulkeutunut

Kuvaus

Leena Andersson: Taikakuu

  • Mediapinta, 2016; pehmeäkantinen kirja, 231 sivua
  • etukannessa naarmu, jonka lopussa, juuri ja juuri näkyvä reikä, joka menee kannen sisäpuolelle. Kirjailijan signeeraus esinimiölehdellä.
  • HINTA: 1,50 euroa + toimituskulut 4,50 euroa = 6 euroa
  • TEE NÄIN: Klikkaa Osta, niin saat huutonetiltä automaattisen viestin, jonka lopusta löydät myyjän sähköpostiosoitteen ja tilinumeron. Maksa kirja ja toimituskulut, niin myyjä lähettää kirjan kun maksu on tullut perille. Voit myös pyytää myyjältä laskun. (Jos ostat samalla useamman saman myyjän kirja, niin älä maksa yksittäisiä kirjoja ennen kuin koko paketin sisältö on selvä.)

Tuoreen kirjailijan ensiteos on Taikakuu ja julkaistiin marraskuussa 2016.

Esittelyteksti

Kun Karoliina Mehlin osallistuu television tietokilpailuun, hän ei voi aavistaa, mitä siellä tulee tapahtumaan. Televisio-ohjelma ei ole vain tietokilpailu, sillä sen nimi ”Taikakuu” tuntuu ennustavan jotain maagista. Ja jotain taianomaista tapahtuukin, kun hän tapaa toisen kilpailijan Turon, mutta väärinymmärrykset tulevat heidän välilleen. Saavatko he lopulta toisensa?

Mukaansatempaavan romaanin tapahtumat ajoittuvat 2000-luvun taitteeseen.

Bertil käynnisti moottoripyörän ja ohjasi ajaen hiljaa kadulle. Kadulle päästyään hän kiihdytti vauhtia. Lämmin ilmavirtaus hiveli kasvoja ja paljaita käsivarsia. Moottoripyörän ääni hurmasi Karoliinan ja perhoset pörräsivät vatsassa. Tehtyään kierroksen Karoliina oli myyty. Ajettuaan takaisin pihalle Karoliina kuiskasi isälleen: – Ostetaan tämä.

hakusanat:

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti


1,50 €
tai
Ilmoitus on sulkeutunut 18.6.2024 9:06
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.