Kuvaus

ANGELA ANAKONDA: OPEONGELMIA. Suomentanut Suvi Heinonen. 2001 Otava. 94-sivuinen kiiltopahvikantinen kirja (18,5 x 14,5 cm), lukematon, ehjä ja siisti, ei merkintöjä.

Angela Anakonda: Opeongelmia (2001; Angela Anakonda: Teacher Trouble 2001) -kirjassa on neljä tarinaa: Turhamaisuuksia, Sijainen, Enkelin kosketus, Kaakaota ja höyryävän kuuma Bob. "Moi, olen Angela Anakonda ja nämä ovat kirjoittamiani tarinoita. Koska käyn Tapwater Springsin peruskoulua, ne kertovat enimmäkseen siellä tapahtuvista hulluista ja ääliömäisistä jutuista. Pääosissa ovat lempiviholliseni lehtori Brinks ja hänen lellikkinsä Nanette Manoir, joka tunnetaan myös nimellä Nyhverö Manoir. Yök! Nähdään pian!  A. A."

Angela Anakonda (engl. Angela Anaconda) on Joanne Ferronen ja Sue Rosen luoma kanadalainen piirrossarja (pala-animaatio). Suomessa sitä on esittänyt Yle TV2. Sarjaa ovat käsikirjoittaneet esimerkiksi Peter Elwell, Charlotte Fullerton, Mark Myers Ford Riley, Jule Selbo ja Sarah Willson. Angela Anakonda on tyttö, joka käy Tapwater Springsin ala-asteen kolmatta luokkaa. Angelalla on hyvin vilkas mielikuvitus ja koulun oppitunneilla hän uppoutuu usein omiin maailmoihinsa. Angela inhoaa Nanette Manoiria ja lehtori Brinksiä. Vapaa-aikanaan hän leikkii kaverinsa Gina Lashin ja koiransa Kunkun kanssa. Angela Anakonda-sarjan pohjalta on kirjoitettu kolme kirjaa, Minä Angela Anakonda (I Angela Anakonda), Opeongelmia (Teacher Trouble) ja Nenäkäs Nanette (Nannoying Nanette), kaikki kirjat ilmestyivät 2001.




 

Näytä lisää Näytä vähemmän

Osta heti

Sulkeutuu 7 vrk 8 h 48 min
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Osta heti

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Hintaehdotukset

4 € Sulkeutuu 7 vrk 8 h 48 min

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.