Kuvaus

ANKALLISKIRJALLISUUDEN KLASSIKOT 1, Tuulen tuomaa ja muita tarinoita, kovakantinen kirja, 384 s.

Sanoma Magazinesin vuonna 2012 julkaisema massiivinen Aku Ankka -kirja.

Ankalliskirjallisuuden klassikot -kirjasarjan ensimmäinen osa on komea uutuus. Sarjaan on koottu ankkamaisia, kieli poskessa tehtyjä sarjakuvaparodioita ja -mukaelmia maailmankirjallisuuden kiehtovimmista ja mukaansatempaavimmista tarinoista. Sarjan avausosa Tuulen tuomaa ja muita tarinoita lähtee käyntiin hulvattomalla sovituksella Margaret Mitchellin klassikkoromaanista Tuulen viemää. Muina makupaloina ankalliskäsittelyyn joutuvista teoksista mainittakoon Homeroksen Odysseia, Tuhannen ja yhden yön tarinat ja George Orwellin 1984, Shakespearea tietenkään unohtamatta.

Tämä jokaisen kirjallisuuden ystävän unelmasarja saa uudenkin lukijasukupolven innostumaan klassikoista - etenkin kun kirjat ovat täynnä Aku Ankan taskukirjasta tuttua kohellusta. Tarinoissa on uudet suomennokset ja sarjakuvissa uudet, hienot värit, ja mukana on myös Suomessa aiemmin julkaisemattomia sarjoja. Ankkojen matkassa on helppo tempautua mukaan tarinoihin vaikkei tuntisi alkuperäisteosta. Kirjallisuuden tuntijat taas voivat nauttia sarjakuvan ja kirjallisuuden nokkelista yhteyksistä.

Kirja on uudenveroinen. Kun ostosumma näkyy tililläni, panen heti kirjan postiin, posti- ja pakkauskulut Suomeen 7,95 e. (kirjan paino on 1,1 kg). Myös nouto mahdollinen. Otan pian yhteyttä, kun kaupankäynti on päättynyt. Koetetaan hoitaa maksut 7 päivän sisällä kohteen sulkeutumisesta.

Kannattaa huutaa useampia kohteita. 3,2 euron maksulla kulkee 2 normaalipaksuista cd-levyä tai 4 normaalipaksuista cd-singleä tai 2-3 kasettia. 4 normaalipaksuista cd-levyä kulkee 5,8 euron postimaksulla. 1-5 LP-levyä kulkee huutopakettina 6,85 eurolla. Muistetaan myös palautteet puolin ja toisin.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Huutokauppa

Lähtöhinta:
9,50 €
Sulkeutuu 10 h 31 min 53 s
tai 5 minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen.
Lisää muistilistalle Poista muistilistalta

Huutokauppa

Lisätiedot

Maksaminen ja toimitus

Huutohistoria
Lähtöhinta 9,50 € Sulkeutuu 10 h 31 min 53 s

Myyjän muut ilmoitukset

Katso lisää

Kysymykset

Kysy myyjältä, viestit ovat julkisia.
Kirjaudu sisään tai luo uusi tunnus.